2777
2789
عنوان

بزرگ شدن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سایزم ۷۰ شایدم کوچیکتر ۵۲ کیلوام قدم ۱۶۰

قدوزنتم خوبه،احتمالا ژنتیکی باشه کوچیکیه سینت ،ببین من خودم70بودم کلی راه امتحان کردم از رازیانه بگیر تا ورزشومالشوباشگاه و شنبلیله هیچکدوم تاثیر نداشت،بعده ازدواج شدم75بخدا شایدم بخندی😂😂ولی خب تاثیرداشت 

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
ای خواهر کجا خوش به حالم داغون شدن همس ناراضیه چه ورزشی؟من شرایط باشگاه ندارم فقط یه تردمیل دارم😁به ...

یک جفت دمبل بخر از این متغیرها بخر ک بتونی هی سنگین سبک کنی از هر کدوم پنج کیلو شروع کن حرکات سینه برو تا هی بتونی سنگین تر بری من از برادرم اگر بخواین براتون میپرسم کدوم حرکات بدنسازی برای سینه چربی سوزی داره بیشتر و اینکه چند ست چند تایی برین 

من خودمم ازدواج کردم دیگه تو این مدت ک هیچ تغییری ندیدم بدتر لاغرتر شدم نزدیک یساله

منم یکساله ازدواج کردم،سوتین75میبندم قبلا70بزور میبستم بزرگ بود،نمیدونم چرا انقدر تعغیرکرد،چاقم نشدم 

قدوزنتم خوبه،احتمالا ژنتیکی باشه کوچیکیه سینت ،ببین من خودم70بودم کلی راه امتحان کردم از رازیانه بگی ...

شاید واسه بعضیاتاثیر داشته باشه من ک هرچی تلاش میکنم وزن بگیرم بدتر لاغر میشم میگن بعد زایمان اوکی میشی..

قدوزنتم خوبه،احتمالا ژنتیکی باشه کوچیکیه سینت ،ببین من خودم70بودم کلی راه امتحان کردم از رازیانه بگی ...

ای بابا حالا تو این بیشوهری نمیشد یک راه دیگه پیشنهاد بدین تضمینی؟؟

شاید واسه بعضیاتاثیر داشته باشه من ک هرچی تلاش میکنم وزن بگیرم بدتر لاغر میشم میگن بعد زایمان اوکی م ...

زایمان کنی سینت بزرگ میشه اما بچرو ازشیربگیری برمیگرده فرم سابقش دوباره