2777
2789
عنوان

ضبط مکالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 32 پست
میخواد تورش کنه

🤔😒😄😂 وااا خب تورش کردم زنگ زده دیگ ک من بخوام ضبط کنم

ینی میگی تهدید کنمش ک تو این حرفو ب من زدی باید منو بگیری😄😂😂😂 راست میگیا برم سند جم کنم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا...؟ مگه میشه؟ چطوری؟ با ضبط صدا طرف میاد خواستگاری؟ 

😆😅واییی ترکیدممممم  چه بدونم والا ولی درو برم پسر دیدم که با ضبط صدا با طرف ازدواج کردن البته این با چند سال پیش بود که این حجم از بی حیایی نبود الان عکس لخت طرفو دارن میگه پخش کن پر حاشیه بشم 😐😶

عزیزم رو خود گوشی ها هست الان وقتی که داری تماس میگیری یه گزینه به اسم record هست اونو بزنی از اول م ...

واقعاا؟؟؟😧 دقت نکرده بودم🥺 آبروم رفت😯😂

😆😅واییی ترکیدممممم  چه بدونم والا ولی درو برم پسر دیدم که با ضبط صدا با طرف ازدواج کردن البته ...

ببین من دخترم که

واسه دخترا هم بگو چیکارش کنم؟

🤔😒😄😂 وااا خب تورش کردم زنگ زده دیگ ک من بخوام ضبط کنم ینی میگی تهدید کنمش ک تو این حرفو ب من زد ...

😅من یه دوران دوسپسراینا داشتم همیشه ضبط میکردم که یه وقت خطایی ازش سر زد روشو کم کنم 😑اسم برنامه یادم نیس ولی یه شکل دایره قزمر با نوار حاشیه سبز بود

😆😅واییی ترکیدممممم  چه بدونم والا ولی درو برم پسر دیدم که با ضبط صدا با طرف ازدواج کردن البته ...

ایول... خیلی باحال بود... توی این چیزا من خیلی عصب افتاده هستم... چه کارایی میکنن ملت... 😂😂😂😂

البته بی حیایی بیداد می کنه.. خدا بخیر بگذرونه 

😅من یه دوران دوسپسراینا داشتم همیشه ضبط میکردم که یه وقت خطایی ازش سر زد روشو کم کنم 😑اسم برنامه ی ...

آره آره منم همینو میخوام مرسی

ایول... خیلی باحال بود... توی این چیزا من خیلی عصب افتاده هستم... چه کارایی میکنن ملت... 😂😂😂😂 ا ...

😅داداش زرنگ باش تو این مملکت گرگ نباشی میخورنت 

یه مددت اینجا بگزرونی یاد میگیری 😅

اسمش یادت نی؟😥

نه عزیزم یادم نیست

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

برو اپ استور چیزای خوبی گیرت میاد

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽