2777
2789
عنوان

داغ عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 46 پست
نه ای کاش کرونا میگرف..... لااقل قبلش باش خدافظی میکردیم ای خدااا ن اینجور ناگهانی  کاش می مردم ...

دربعضی افراد کرونا هیچ علامتی نداره وشخص یکدفعه دچار ایست قلبی ویا حتی سکته مغزی میشه کاملا بدون علامت

خدا رحمتش کنه روحشون شاد خدا بهت صبر بده. میگذره این روزای سخت کشیدم که میگم

خیییلی سخته شما چی کشیدی من تو داغ من خودم سی سالمه تحمل دو تا داغ بزرگ دیگه نمیتونم کمرم شکست 

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دربعضی افراد کرونا هیچ علامتی نداره وشخص یکدفعه دچار ایست قلبی ویا حتی سکته مغزی میشه کاملا بدون علا ...

اخه پزشک اومد دید نگفتن کرونایه ک تشخیص ایست قلبی وای

عزیزم شما بچه کوچیک داری، بخاطر اونم که شده باید به زندگی عادی برگردی همه میریم پیششون، ده بیست سال ...

دختر کوچولوم همش بهونه خالش و میگیره اخه ای دو تا بهم خیلی وابسته بودن وای حالا چی بهش بگم

خیییلی سخته شما چی کشیدی من تو داغ من خودم سی سالمه تحمل دو تا داغ بزرگ دیگه نمیتونم کمرم شکست 

من داغ بردار جون و خوبم رو کشیدم ۳۱ سالمه توی این سن داغون شدم اما الان یکم بهترم از خدا میخوام که آروم بشی عزیزم هیچ وقت فراموش نمیشه این چیزیه که واسه همه پیش میاد خودت باید به خودت کمک کنی وگرنه هیچ کس به فکر کسی نیست و نمیتونن کمکت کنن سعی که امید به زندگی داشته باشی و سعی کنی یه کارایی کنی که روحیت عوض بشه

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤
دختر کوچولوم همش بهونه خالش و میگیره اخه ای دو تا بهم خیلی وابسته بودن وای حالا چی بهش بگم

قوی باش

لازم نیست چیزی بگی

دنیا انقدر بالاپایین و سختی داره که گناه داره طفل معصوم از الان غم و غصه ببینه

برای خواهر و مادرت خیرات بده، باهاشون صحبت کن، قبول کن که رفتن و تمام

اگه مریض بشی خدایی نکرده پس فردا خودت عذاب میکشی و بچه ات

خدا رحمتشون کنه  خیلی صحنه بدی بود بدترش این بود پسرش تقریبا همه رو دید اون موقع ۶ سالشم نشده ...

باز خوبه خیلی کوچیک بوده فراموش میکنه ولی خواهر من صحنه رو فراموش نکرد و اخرشم خودش رف کنار مامانم

قوی باش لازم نیست چیزی بگی دنیا انقدر بالاپایین و سختی داره که گناه داره طفل معصوم از الان غم و غص ...

چه جوری قبول کنم مگه میشه اخه چ جوری ادامه بدم ب زندگیم با نبودش اخه میگم کاش بیشتر بهش میرسیدم کاش زودتر میرفتم دیدنش روزیکه میخاستم برم رفتم بهشت بقیع چرا خدا مهلت نداد یکی دو هفته بود ندیده بودمش از بس درگیر زندگی دختر و شوهر و مشکلات خودم بودم حالا من موندم افسوس و حسرت دیگه نمیخام هیچی از این دنیای لعنتی

چه جوری قبول کنم مگه میشه اخه چ جوری ادامه بدم ب زندگیم با نبودش اخه میگم کاش بیشتر بهش میرسیدم کاش ...

همه همینن

ولی یه این فکر کن که همه میریم، مگه ما اینجا جاودانه هستیم که غصه بخوریم چرا نرسیدیم، براش قرآن بخون و خیرات کن بهترین کاره

غصه خوردن شما روح خواهرتون رو عذاب میده

من داغ بردار جون و خوبم رو کشیدم ۳۱ سالمه توی این سن داغون شدم اما الان یکم بهترم از خدا میخوام که آ ...

داداشت چند سالش بود؟ خدا رحمتش کنه من دلم میخاد این روزا خواب باشه برگردم ب ده روز قبل.. هنوز بعد از یکسال و نیم تازه داشتم فوت مامانم و قبول میکردم حالا با این داغ چ کنم بوی مامانم و میداد وواای خدا خییلی مهربون بود سنگ صبورم انگار اون بزرگتر از من بود خدا چ جوری دلت اومد

داداشت چند سالش بود؟ خدا رحمتش کنه من دلم میخاد این روزا خواب باشه برگردم ب ده روز قبل.. هنوز بعد از ...

داداش نازم ۲۷ سالش بود بمیرم برای دلت خواهر که میدونم چی کشیدی. به بچت نگاه کن و امیدوار باش به زندگی دلخوشیت اون بشه از لحظه ای که تاپیکت رو دیدم همش دارم گریه میکنم چون داغ عزیز خیلیییی سخته تا کسی نکشیده باشه نمیتونه بفهمه 

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤
داداش نازم ۲۷ سالش بود بمیرم برای دلت خواهر که میدونم چی کشیدی. به بچت نگاه کن و امیدوار باش به زندگ ...

اره الهی هیییچکی داغ نبینه ولی داغ دیده ها فقط همو درک میکنن...... وای خدا دیگه دنیاتو نمیخام نفرین ب دنیات