توروخدا کمکم کنید دارم دیونه میشم ده روزه خواهر جوونمو از دست دادم بیست سالش بود بر اثرایست قلبی دارم می میرم نمیتونم تحمل کنم همش میرم سرخاک مامانمم یکسال و نیم پیش بر اثر تصادف وای دلم میخاد بمیرم
خیییلی سخته شما چی کشیدی من تو داغ من خودم سی سالمه تحمل دو تا داغ بزرگ دیگه نمیتونم کمرم شکست
من داغ بردار جون و خوبم رو کشیدم ۳۱ سالمه توی این سن داغون شدم اما الان یکم بهترم از خدا میخوام که آروم بشی عزیزم هیچ وقت فراموش نمیشه این چیزیه که واسه همه پیش میاد خودت باید به خودت کمک کنی وگرنه هیچ کس به فکر کسی نیست و نمیتونن کمکت کنن سعی که امید به زندگی داشته باشی و سعی کنی یه کارایی کنی که روحیت عوض بشه
قوی باش لازم نیست چیزی بگی دنیا انقدر بالاپایین و سختی داره که گناه داره طفل معصوم از الان غم و غص ...
چه جوری قبول کنم مگه میشه اخه چ جوری ادامه بدم ب زندگیم با نبودش اخه میگم کاش بیشتر بهش میرسیدم کاش زودتر میرفتم دیدنش روزیکه میخاستم برم رفتم بهشت بقیع چرا خدا مهلت نداد یکی دو هفته بود ندیده بودمش از بس درگیر زندگی دختر و شوهر و مشکلات خودم بودم حالا من موندم افسوس و حسرت دیگه نمیخام هیچی از این دنیای لعنتی
من داغ بردار جون و خوبم رو کشیدم ۳۱ سالمه توی این سن داغون شدم اما الان یکم بهترم از خدا میخوام که آ ...
داداشت چند سالش بود؟ خدا رحمتش کنه من دلم میخاد این روزا خواب باشه برگردم ب ده روز قبل.. هنوز بعد از یکسال و نیم تازه داشتم فوت مامانم و قبول میکردم حالا با این داغ چ کنم بوی مامانم و میداد وواای خدا خییلی مهربون بود سنگ صبورم انگار اون بزرگتر از من بود خدا چ جوری دلت اومد
داداشت چند سالش بود؟ خدا رحمتش کنه من دلم میخاد این روزا خواب باشه برگردم ب ده روز قبل.. هنوز بعد از ...
داداش نازم ۲۷ سالش بود بمیرم برای دلت خواهر که میدونم چی کشیدی. به بچت نگاه کن و امیدوار باش به زندگی دلخوشیت اون بشه از لحظه ای که تاپیکت رو دیدم همش دارم گریه میکنم چون داغ عزیز خیلیییی سخته تا کسی نکشیده باشه نمیتونه بفهمه