2777
2789

عزیزم واسه بازیگری فکر کنم باید رشته سینما رو تو هنرستان بخونی، سینما یا تاتر.

طراحی فکر نکنم داشته باشه ولی مبانی هنرهای تجسمی رو دارن.

من در همین حد اطلاع دارم.. تو گوگل سرچ کنی درساشونو میاره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشتت چی بوده؟

ریاضی فیزیک 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
آخه میخوام به صورت تخصصی بخونم🙁

عزیزدلم هر آنچه در دانشگاه به شما آموزش بدهند ،در کلاسهای بازیگری هم آموزش می‌بینید..چه بسا بهتر و اصولی تر.

برای بازیگری به تحصیلات آکادمیک نیاز نخواهید داشت.. اگر رشته ی دیگری رو بخونی و مدرک دیگری رو بگیری از اون طرف هم بازیگری رو در کلاسهای آزاد دنبال کنی احتمال موفقیتت بیشتر خواهد بود

عزیزم واسه بازیگری فکر کنم باید رشته سینما رو تو هنرستان بخونی، سینما یا تاتر. طراحی فکر نکنم داشته ...

اگرم به طراحی به علاقه دارن میتونن گرافیک یا نقاشی بخونن باز تو کنکور میشه واسه انتخاب رشته بازیگری هم انتخاب کرد اما کنکور عملی هم دارن.

عزیزم واسه بازیگری فکر کنم باید رشته سینما رو تو هنرستان بخونی، سینما یا تاتر. طراحی فکر نکنم داشته ...

شما میدونید تفاوت سینما و تئاتر چیه؟رشته‌رو هم هنر باید برداشت؟

عزیزدلم هر آنچه در دانشگاه به شما آموزش بدهند ،در کلاسهای بازیگری هم آموزش می‌بینید..چه بسا بهتر و ا ...

حق با شماست

مرسی⁦❤️⁩

هزینه کلاسای خصوصی بازیگری زیاده؟

حق با شماست مرسی⁦❤️⁩ هزینه کلاسای خصوصی بازیگری زیاده؟

عزیزم خیلی متفاوتند.. ورکشاپ هارو شرکت نکن.

ترمیم هارو ثبت نام کن.. اکثراً قسطی هم هنرجو میپذیرند.. از ترمی ۶ هم تقریبا شهریه ها شروع میشه.

تحقیق کن و کلاس درست و حسابی ثبت نام کن. 

برای بازیگر شدن مطالعه ،پشتکار و پشتکار و پشتکار رمز موفقیت است. موفق باشی

شما میدونید تفاوت سینما و تئاتر چیه؟رشته‌رو هم هنر باید برداشت؟

بله باید رشته ت هنر باشه و سینما چهار تا گرایش داره،تدوین،فیلمنامه نویسی، کارگردانی و فیلمبرداری.

تاتر هم گرتیش هاش متفاوته،بازیگری،کارگردانی،ادبیات نمایشی،نمایش عروسی و طراحی صحنه.

اما عزیزم کلا رشته هنر یطوریه که از شاخه های دیگه هم میتونی سردربیاری و اطلاعات پیدا کنی.. واسه همین تو کنکور میتونی حتی گرایش های رشته ی دیگه رو انتخاب کنی فقط باید واسه کنکور عملیش خودتو اماده کنی