2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 26 پست
نه اصلا نمیپرسه ک پولاتو داری یا چیکارش کردی فعلا بچه ام ندارم ولی واقعا موندم چیکار کنم گاهی لازم د ...

در حد نیاز برا خودت خرج کن وبه خودت برس خارج از اونم طلا باشه بهتره تا پول.

چون پول روز به روز بی ارزشتر میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم پس انداز دارم کم کم میخام سکه پارسیان سبک وزن بخرم درحد پولت چن ماه ی باربخر یا ماهی ی دون ...

سکه پارسیان اجرت داره ینی بخوای بفروشی ب همون قیمت میخرن ازت یا کم میکنن اجرتشو مث طلا؟

شغلش ازاده ولی درامدش خداروشکر بالاس.کارش تره باره

فضولی نیست اگه بپرسم ماهی چقدر درآمد داره 🙏☹️

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
در حد نیاز برا خودت خرج کن وبه خودت برس خارج از اونم طلا باشه بهتره تا پول. چون پول روز به روز بی ا ...

میگم ک واسه دکتر لباس لوازم ارایش واسه همممه چی خودش خرج میکنه و روزانه ب من یه پولی رو میده میگه بردار واسه خودت ولی خب جمع ک میکنم نمیدونم چیکارشون کنم طلام انقد گرونه میترسم

فضولی نیست اگه بپرسم ماهی چقدر درآمد داره 🙏☹️

ماهانه نیس فداتشم.تره بار روزانس

مثلا ۲خاور میوه میفروشن ۲تا۳ملیون گیرشون میاد و بعضی روزام ممکنه بار نداشته باشن اینجوریه