2777
2789
عنوان

حنابندونم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 24 پست

ما رسم مون اینجوری که کل هزینه حنابندون با دختره. لباس مجلسی خیلی خوشگل و شیک میپوشن با آرایشگاه حسابی. میوه و شیرینی و شام و دیس حنا تزئین شده. منتهی با فامیل های درجه یک و دو و خانواده ها هم صد در صد حضور دارن. جوون ها هستن و بزن برقص می‌کنن. دیجی میاریم. مردونه هم جدا 

ولی هرچی شاباش و پول بدن فقط مال دختره. 

من خودم نگرفتم. دو سال پیش بود عروسیم و تو فامیل هامون همه گرفته بودن. بابام حساب سر انگشتی کرد گفت حدودا 10 تومن میشه حنا بندون. گفتم نمیخوام. اون 10 تومن هم بذار رو جهیزیه 4 تا وسیله دیگه هم بخرم. برای چی خرج کنیم فامیل بیاد بخوره خب فرداش همه شون با تعداد بیشتر میان عروسی دیگه. تازه چون دوس داشتم شب عروسیم وقتی منو میبینن خیلی تو چشم شون فرق کرده باشم... بیشتر بخاطر این نخواستم. که یهو بیان اونجا آرایش و شینیون و لباس حسابی ببینند از وقتی من حنابندون نگرفتم بقیه که بعد ما عروسی شون بود دیگه نگرفتن. انگار پیش قدم شدم یه بار سنگین از رو دوش فامیل برداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما رسم مون اینجوری که کل هزینه حنابندون با دختره. لباس مجلسی خیلی خوشگل و شیک میپوشن با آرایشگاه حسا ...

دقیقاوبرای ما هم همینطوریه من عروسیم ده سال پیش بود حدودا دوتومن خرج کرد بابام ده تومن شاباش جمع شد جز طلا و سکه ها.که طلاهارو خودم بردم پولا رو بابام اینا.ولی الان دیگه کسی حنابندون نمیگیره

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
دقیقاوبرای ما هم همینطوریه من عروسیم ده سال پیش بود حدودا دوتومن خرج کرد بابام ده تومن شاباش جمع شد ...

تو حنابندون کادو یا به قول معروف خلعتی ، دو تا خانواده ها به هم نمیدن؟؟؟

خوشبختی همیشه به دست آوردن نیست گاهی وقتا باید از دست بدی
تو حنابندون کادو یا به قول معروف خلعتی ، دو تا خانواده ها به هم نمیدن؟؟؟

خلعتی ما رسم نداریم نه.فکر کنم ریم اصفهانیاس

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
خریدای عروس و داماد و کِی به هم میدین؟

ی رسم دیگه داریم به اسم خنچه برون یا غنچه برون ی همچین چیزی

ی عصری خانواده داماد خریدا رومیارن چمدون داماد هم میبرن پذیرایی هم شربت و شیرینی و میوه هس