2777
2789
عنوان

پردع بکارت حلقوی

25178 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها من خیلی نگرانم بابت پردع بکارتم 

خدا نگم چیکارم کنع اومدم تو نت خوندم ک حلقوی دو نوع دارع ک یکیش خون نمیاداز اون موقع استرس دارم ک مال منم خون نیاد نامزدمم ادم شکاک و حساسیع بعد باقالی بیار بار کن میترسم تو رو خدا بگین ک مال همه اینجوری نبودع اخع اکثرا میگن بیشتر بکارتا حلقویع 😣😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خون نیاد عزیزم قدیم نیس ک بشین کنارش تو نت بخون براش

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

برو دکتر گواهی سلامت بگیر.پس جای من بودی چی میگفتی؟واسه من حلقوی بود رفتم پیش متخصص کصافط نوشته بود خونریزی داره ولی خونریزی نکردم!!!

فقط شانس اوردم همسرم خیلی منطقیه...وگرنه کس دیگه بود شک میکرد 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  

الان همه دخترا میگن حلقوی و ارتجاعی هستیم در صورتی که تنها درصد کمی اینطورین

نامزدی هم که به فکر اینکه ببینه خون بیاد یا نه همون ادم جدا شه بهتره.مگه خودش قبلا رابطه نداشته ک الان همچین چیزی بخواد

یک چیز شخصیه

بکارت یک چیز شخصیع که حتی به مرد اینده هم مربوط نیس

مربوط ب بدن و جسم خودته

از این تفکرات مسخره بیاین بیرون

اگر خیلی برات مهمه برو پزشک قانونی نامه بگیر ولی ارزش خودتو با ی تکه کاغذ پایین میاری.... اثبات پاک بودن نامه بکارت نیس خانما.کاش اینو همه روزی درک بکنن..

تو زندگی که شوهر به رنش شک کنه و اعتماد نداشته باشه .خراب شه بهتره 

من ۲.۵ سال ترسیدم نزاشتم رابطه داشته باشم میترسیدم .بعد ۲.۵ سال ترسم گذاشتم کنار و رابطه داشتیم و خون نیومد .شاید هرکی جاش بود میگفت شاید واسه این نمیزاشتی ۲سال من به تو دست بزنم ولی ۱۱ ساله از دهنش حتی تو دعوا هم نشنیدم حرفی بزنه 

اگه شوهرت اینطوری باشه پس اسن قراره چه زندگی باشه که از الان شکاک

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

عزیزم این ک ترس نداره یک روز قبل عروسی بخاطر شکاکی میگم خب برو متخصص زنان و ازش بخواه بکارتت رو معاینه کنه و بعد بهت نامه بده البته با نامزدت برو تا ب اونم بگه اگه ارتجاعی باشی بزار خودش دکتر معرفی کنه ک بعد نگه ب دکتره پول دادین و اینا 

بجای بکارت بفکر تجدید نظر تو انتخابت باش

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت