2777
2789
عنوان

گریه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3891 بازدید | 34 پست

گریه حاصله غدد اشکی چشمه و موقع ظهور احساسات ریخته می شه و فقط مال همون لحظه است من خیلی چیزها را براش گریه کردم که الان برام اهمیتی نداره پس گریه نمی تونه تضمین هیچ احساسی باشه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره دو سه بار 

بعدش هم جیغای عصبی و هیستریک و لرزش 

به غلط کردن افتادم 

الان ک یادش افتادم‌گریم گرفت 

از خودم بدم میاد ک باهاش این‌کارو کردم 

البته مقصر بی تدبیری خودش بود 

چون خانوادش دخالت کردن و من گفتم دخالت باشه میرم اولش جدی نگرفت منم‌وسیله هامو جم کردم ک برم وای از خودم متنفرم 

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  

گریش به خاطر ابنه که میگه حالا مهریه ش رو چطوری بدم😁

99/9/8 قراره یک روز زودتر از بقیه، به ارزوهام برسم 😐😊                                                                                                                                                                                              د

اره یه بار گند زده بو میترسید ولش کنم گریه میکرد یکی دوبارم وقتی خیلی خیلی دلمو شکسته بود زمان منت کشی بود شوهرم مغروره خودخواه لجباز اگ گریه کنه یعنی خیلی اتفاق خارقلاده ای پیش اورده البته روش کار کردم خیلی بهتر شده اماهنوزم بعضی اخلاقای بد داره

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

من ببینم مردی گریه میکنه داغون میشم میدونم اونم ادمه دل داره دوست ندارم اشک هیچ ادمی روببینم اعصابم ازگریه کردن بقیه بهم میریزه وچهرش ازیادم نمیره 😐🙄

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
گریه واسه خودشونه نه شما....

دقیقااان خیلی وقتام گریه بحال خودشونه از شدت خودپسندی

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

من دیشب گریه شوهرم دیدم.التماسم کرد ولش نکنم.ما باهم مشکل نداریم.همیشه بقیه رفتن رو اعصابمون.دیشب میخاستم خودش و دختر ۴ ماهمو ول کنم برم.اونم بخاطر ی ادم که سرمون کلاه گذاشته.گریه کرد اما انقد خسته ام که گریه هیچ کس روم اثر نداره

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی
گریه حاصله غدد اشکی چشمه و موقع ظهور احساسات ریخته می شه و فقط مال همون لحظه است من خیلی چیزها را بر ...

ینی چی

میگی موقع ظهور احساسات 

وباز میگی نمیتونه تضمین هیچ احساسی باشه

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
ینی چی میگی موقع ظهور احساسات  وباز میگی نمیتونه تضمین هیچ احساسی باشه

منظورش احساس آنی هست

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران