2777
2789
عنوان

ازدواج برادر زادم با خواهر شوهرم🙄

1151 بازدید | 48 پست

من ۵ ساله ک ازدواج کردم اول زندگیم خیلی مشکلات داشتم الان خدا رو شکر اوضاع زندگیم تازه رو به راه شده و راضیم هم شوهرم واسم کم نمیزاره هم خودم برجی۱۷۰۰ اینا پول گیرم میاد ... داداشم تازه اطراف خونه ما واسه خودش خونه ساخته و یک دو ماهی خونم رفتو امد داشت با پسرش ک کاراشونو میکردن تا اماده بشه خونشون و در همین جریانات خواهر شوهرمم خونمون میامد میرفت ۱۲ سالشه خونشونم کنارمونه..... الان ک رفتن سره خونه زندگیشون و مامانمم خواهر شوهرمو دیده به داداشم پیشنهاد داده واسه پسرش ک اونم ۱۷ سالشه خواهر شوهرمو خواستگاری کنند و منم راضی بودم ... البته بگم چون ما بلوچیم این سن واسه نامزدی خوبه تا ۳ یا ۴ سال دیگه ک ازدواج کنند ... دیروز مامانم با مادر شوهرم کمی راجب جریان حرف زد ک ما اجازه میخواییم ک بیاییم مادر شوهرمم بدش نیومد ولی دیشب یه هو داداشم زنگ زد ک چیکار کردی مامانم گفت حرف زدم ک بریم خاستگاری داداشم بهونه اورد ک سن پسرم کمه و باید صبر میکردی و اینا البته داداشم میدونس ک مامانم میاد ک حرفو بزنه ولی یه هو بهونه کرد مامانمم بهم گفت به شوهرت ک داداش بزنگ خانوادست بگو ک نده خواهرشو دیشب کلا مخ شوهرمو زدم ک نده ... باز امشب داداشمو زن داداشم اومدن خاستگاری شوهرمم گیر داد ک امکان نداره سنشون کمه باز مامان میگه راضیش کن من موندم چیکار کنم بخدا میترسم وسط این ماجرا زندگی منم خراب نشه شوهرم لج کرده کلا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به علاقه تو ازدواج اعتقاد دارید؟🤔داداشش بده اون داداش نده دیگه چیه😳دختر ۱۲ساله با چی نامزد کنه😳

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

سنشون خییلی کمه ظلمه بخدا اونا نمیفهمن چرا نزارید😐😭😭

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
کلا دخالت نکنمم پامون میاد وسط

بنظر من از الان بگین انشالله هرچی خیر پیش بیاد ‌ولی ما هیچ دخالتی نمی‌کنیم . دو طرف بزرگتر دارن خدایی نکرده مشکل پیش بیاد زندگی شماام تخت تاثیر قرار میگیره 

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است.

وای که ازدواج های اینجوری عذابه من که از خانواده خودم با خانواده شوهرم ازدواج کردن تمام دردسرهاش گردن منه هر چی میشه رو زندگیم تاثیر داره اعصاب برام نمونده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز