2777
2789
عنوان

چرا بیدارین☹️😑؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 107 پست
اخه مگ اون نظر خواست ک حرف مفت میزنه اصلا اونو سننه من گفتم غلط اندازه یعنی یه حالی داره آشفتس قیافش ...

معنی غلط انداز رو فهمیدیم 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
بیخود کردن چ پرو تشیف دارن توهم از لجشون ازروز اول مادرتو باخودت همراه کن اونا حق دخالت ندارن تو زند ...

عزیزم مشکلم اینه که شوهرم پشتم نیس 

هرچی خونواده ش بگن همونو قبول داره

بخدا نمیدونم چیکار کنم فقط آرزوی مرگ میکنم

خدایا شکرت بخاطر همه چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه ول کنین..دعوا نکنین...شوهرمم حتما عاشق شده داره خیانت میکنه عبضی.😐.شایدم مواد زده.😐😐..شایدم ...

نه عزیزم این چه حرفیه انشاالله خدا حافظ زندگیتون باشه و همیشه کنار هم در آرامش باشین شب خوش

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
عزیزم مشکلم اینه که شوهرم پشتم نیس  هرچی خونواده ش بگن همونو قبول داره بخدا نمیدونم چیکار کنم ...

منم شوهرم زیاد پشتم نیس اما خودت باید دفاع کنی ازخودت واقعا چجور میتونن بازن حامله رفتار بدی داشته باشن ب جای اینک کاراتو کنن مراقبت کنن غصه نخور ولی حتما مادرتو همراه کن باخودت بذار فک نکنن ترسیدی

منم شوهرم زیاد پشتم نیس اما خودت باید دفاع کنی ازخودت واقعا چجور میتونن بازن حامله رفتار بدی داشته ب ...

بمیرم برات عزیزم درکت میکنم

استراحت مطلق هستم خونرسانی به جفتم ضعیفه تو این هشت ماه یه زنگ نزدن حالمو بپرسن ولی مدام شوهرمو پر میکنن که بیاد باهام دعوا کنه‌

تو گروه خانواده شون تو واتساپ عضو بودم خواهر حسودش جلو جاری و همه اومد منو حذف کرد چند دقیقه پیش

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
بمیرم برات عزیزم درکت میکنم استراحت مطلق هستم خونرسانی به جفتم ضعیفه تو این هشت ماه یه زنگ نزدن حال ...

قربانت عزیزم حتما لیاقتتو ندارن سر مساله ای بحث داشتید  البته بعضیا ذاتشون بده بخدا خانواده شوهرم اصلا خوب نیستن باهام بااینک کلی احترامشونو دارم اما شانسه دیگ بعضیارو میبینم باعروسشون اینقد خوبن واقعا حسودیم میشه خواهر شوهرتم شخصیتشو نشون داده ما هم گروه داریم واتساب خواهر شوهرام قربون صدقه هم میرن همش فک کردن من حسودی میخورم بهشون البته من امروز ب اصرار شوهرم زنگ زدم ب خواهر شوهر

قربانت عزیزم حتما لیاقتتو ندارن سر مساله ای بحث داشتید  البته بعضیا ذاتشون بده بخدا خانواده شوه ...

بخدا منم خیلی احترامشون میزارم ولی انگار نه انگار

خدا خودش جواب آدمای بد رو بده انشالله

خدایا شکرت بخاطر همه چی