2821
2789

چرا کسی نمیاد تاییپیکم!!

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت  من میترسم قرص خواب بخورم

منم نمی‌خوردم ولی این بیضررترینشه .بدون نسخه هم میدن .من دوز کمشو نصفشو تازه میخورم اثر می‌کنه 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
منم نمی‌خوردم ولی این بیضررترینشه .بدون نسخه هم میدن .من دوز کمشو نصفشو تازه میخورم اثر می‌کنه 

بدون نسخه میدن 

اوووف چه خوب شد گفتی 

یکی‌هست انقدر خودشو‌میزنه به مریضی مه من افسردم ازین قرصا میخورم نخورم ال میشه بل میشه 

بدون نسخه میدن  اوووف چه خوب شد گفتی  یکی‌هست انقدر خودشو‌میزنه به مریضی مه من افسردم از ...

آره بابا .اونروز رفتم داروخونه دو نفر جز منم اومده بودن بگیرن .من تازه نیمش رو نصف میکنم .اونا یک گرفتن .

منم اگه خوابم نگیره میخورم .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز