zaraabel مدیر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 421 عنوان موی زائد | مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 19 پست بخاطر مشکل هورمونی موی زائد صورتم مخصوصا چونم مردونه در میاد همینطور سریعهقته ای دوبار باید اصلاح کنماز بند انداختن میترسم واقعاااا درد دارهب نظرتون چیکار کنمشما چجوری اصلاح میکنید 1399/06/17 | 02:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aroon عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 929 سلام عزیزم . از یکی از بچه ها تعریف شما رو شنیدم میخواستم ازت خواهش کنم جواب سوالهام رو بدی❤۱. امسال تربیت معلم قبول میشم ؟؟۲. ب نظرت چند ساله دیگه ازدواج میکنم ؟ از نظر تحصیلی و شغلی چجوریه ؟ اشناس یا غریبه ؟کلان هرچی ازش حس میکنی بهم بگو گلم
fatialsilawi عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 96 خاهش ميكنم ميشه جوابمو بدين ثواب ميكنين😔ديروز از شوهرم يه چيزي ديدم ايا دارم اشتباه ميكنم يا حسم درسته؟؟لطف ميكنين اگه جوابمو بدين❤️
zaraabel مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 421 خاهش ميكنم ميشه جوابمو بدين ثواب ميكنين😔 ديروز از شوهرم يه چيزي ديدم ايا دارم اشتباه ميكنم يا حسم ... سلام گلمهمیشه ساکت بودن چیزی و درست نمیکنهکسی هست که به شوهرتون حرفاش و دیکته میکنهشما از اول زندگی سعی نکردین جلوی اخلاقای بد شوهرتون بایستید بهتره سعی کنی خودت و زندگیت و جمع و جور کنی عزیزمحرفا و دخالتای دیگران زندگیت و ویرون میکنه.
fatialsilawi عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 96 سلام گلم همیشه ساکت بودن چیزی و درست نمیکنه کسی هست که به شوهرتون حرفاش و دیکته میکنه شما از اول ... ممنون گلم ولي نگفتين اونچيزي كه ديدم اشتباه دارم ميكنم يا حسم درسته؟؟لطفا اينو جواب بدين
zaraabel مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 421 ممنون گلم ولي نگفتين اونچيزي كه ديدم اشتباه دارم ميكنم يا حسم درسته؟؟ لطفا اينو جواب بدين حستون درسته