2777
2789
عنوان

حسرت لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 47 پست
منم همین چیزا تو ذهنم بود سی سال همیسه چاق بودم الان سه ماهه رژیم گرفتم از هشتادو پنج رسیدم ۷۳و هنوز ...

چجوری چه رژیمی؟؟

لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کم بود اراده و شکمویی رو تقصیر مزاج نندازید 

هرجور باشید بالاخره میشه لاغر شد اراده میخواد 

خود من 18 کیلو لاغر کردم بعد کاملا بی اراده شدم و یک کیلو اومد سر جاش دوباره تصمیم گرفتم ک ارادمو قوی کنم ربطی ب مزاج نداره 

منم همین چیزا تو ذهنم بود سی سال همیسه چاق بودم الان سه ماهه رژیم گرفتم از هشتادو پنج رسیدم ۷۳و هنوز ...

اگه یسال تونستین رو وزن بمونین شرط هست وگرنه همه لاغر میشن 

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
ببین فقط جایگزین کن غذاهارو که اذیت نشی عدس پلو داری بیشتدش رو عدس بریز که کالریش کمتر باشه نصف ب ...

عزیزجان باور کن یه بلغمی نباید حتی عدس بخوره برنج که هیچ

چجوری چه رژیمی؟؟

من پیش دکتر اینا نرفتم چون اونا واقعا رژیم کم خوری میدن و صدبار شکست خوردم ،برنامه زیره رو نصب کن و کالری شماری کن مطمئن باش کم میکنی شک نکن 

ما به خودمون مربوطیم
عزیزم کم بود اراده و شکمویی رو تقصیر مزاج نکنید  هرجور باشید بلاحره میشه لاغر شد اراده میخواد& ...

بخدا که ربط داره من غذام خیلیی کمه شاید باورتون نشه ولی بخدا اگه هیچی هم نخورم وزنم میره بالا بجای اینکه  بیاد پایین

اگه یسال تونستین رو وزن بمونین شرط هست وگرنه همه لاغر میشن 

بله درسته من نگفتم کوفق شدم گفتم ما بلغمی ها هم اگه بخایم میتونیم کاهش وزن داشته باشیم

ما به خودمون مربوطیم
من پیش دکتر اینا نرفتم چون اونا واقعا رژیم کم خوری میدن و صدبار شکست خوردم ،برنامه زیره رو نصب کن و ...

قربونت برم بقران برنامه کررفس و مانکن و همه رو دارم بخدا کالریمم کم میبندم کم نمیشه وزنم کم نمیشه 

بخدا که ربط داره من غذام خیلیی کمه شاید باورتون نشه ولی بخدا اگه هیچی هم نخورم وزنم میره بالا بجای ا ...

دوستم وقتی کالری شماری کنی میفهمی زیاد میخوریم منم فکر میکردم نمیخورم

ما به خودمون مربوطیم