2777
2789
عنوان

خرید کردم😍عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3778 بازدید | 88 پست

یه شلوار لی خریدم130 دیروز عذاب وجدان گرفتم میگم تو این کرونا که نمیشه رفت جای واسه چی خریدم ست ورزشی خریدین؟؟؟؟؟ کجا میپوشن حالا😟😟

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو تختی چند گرفتی خیلی قشنگه

دو سال پیش ۶۰۰

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
دو سال پیش ۶۰۰

لباسات هم قشنگن مبارکت باشه عزیزم

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
مبارکه عزیزم چند خریدی کلی منظورمه؟

ست لباس ورزشی ۳۸۰

کلاه۷۵

کتونی ۷۵۰

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
ست ورزشیتو چند گرفتی؟؟؟

۳۸۰ 

ست لباس ورزشی ۳۸۰ کلاه۷۵ کتونی ۷۵۰

وای من ی جفت ۵۰۰ خریدم زورم اومد پول بدم چجوری دلت اومد هفتصد و پنجاه بدی کتونی آخه 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 
سته مانتو شلوار ورزشيو چند گرفتي  قيمتاي ستا چجوري بود

از سیصد تا ۸۰۰ بود

130 که خوبه😕

آره خوبه اما وقتی قرار نیس جای برم میخوام چکار🤦‍♀️🤦‍♀️

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓