2777
2789
عنوان

جاری دارایی ک درک میکنن بیان

662 بازدید | 43 پست

از شانس گوه من خیلی چاااق شدم منوجادی همزمان حامله شدیم اون لاغر زیاد تغیر نکرده انگار منم اما غول😑حالا بعد یکسال قراره همو ببینیم چیگار کنم کم نیارم؟؟ بین خودمونا چند روز پیش بخاطر این رفتم ارایشگاه خوشکل موشکل اصلاح😂اگه تااون روز ک میبینمش در نیاد ابروم اینا!! نگین چرا نسبت ب جاریت اینطوری چون واقعا یجوووریه عروسیم تاج سفید گذاشت رو کله محترمش از ارایش شنیونم چیزی کم نذاشته بود همشم وسط بود از بس عقده ای بود اخه خودش دوسال ناباروری داشت میترسید من زودتر باردار شم اصن ی وضعیه خیلی توفکر روزدیدارمونم.. بخصوص ک خانم قدبلند و لاغر

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا چون ارایش داشته بدت اومده؟؟والا من عروسی دختر عمم خواهرش لباس عروس شیری پوشید،،هرکس به خودش مربوطه 

شما که یکسال ندیدیش الان وسط کرونا چرا دوتا ادم باردار بتید هم ببینن؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

ولش کن چقدر حساسی 

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید

زیبایی هرکس در اعتماد به نفسشه تو توی ذهنت خودتو ازاون بهتر خوشگلتر ببین مطمعن باش همین میشه

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤