2777
2789

بارون بارونه؛ پیشِ من می مونه 

معتادِ همیم؛ عاشق و دیوونه! 

با تو؛ می دونی جمعمون جمعه…

چقد خوبه؛ حالِ همه! 

قرصه دلم، وقتی داریم هموُ

زبونم گرفت! تو بگیر حرفمو

امشب، بهترین شب برامونه

قلبِ من؛ با تو آرومه

دیگه روی ابرا جامونه

امشب، از اون شباست 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بااینکه نیستی ولییی میتونی فکرمنو پیش خودت ببری

مگه نرفتی چراااا میبینمت همه جااا مگه تو چندنفری؟؟؟

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

گل سرخ لبای تووو 

یه دمنوشه و اروم میکنه هرم هوای تو منو

دلم مرده برای تو نرووو پیکرم میگیره باتو فرم عاشق شدنو

بلندگوی صدای توبرام مثه یه گهواره ی موزیکه 

باتو دورم ازین دنیا و انگار تو اغوشت یه سیاره ی کوچیکه 

من در اختیار تو بیا این تن و ببرش تیمارش کن 

اون بی تو قلبش بیماره چون نفسشی بیا بشکن سیگارشوووو

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!