2777
2789
عنوان

موی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 75 پست
دقیقا منم اصلا آرایشگاه نمیرم شوهرم واسم موم میندازه البته من فقط پاهاموتازانومیندازم دستاموبااپلیدی ...

اره بابا تا مردا هستن باید استفاده کرد از مزایای شوهر😅

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه چی؟؟؟اسم پودرت چیه ؟؟من که خیلی خوب میاد

هم دپی  هم تیزبراستفاده کردم خوب و کامل نمیبره یه سری هست یه سری بایدباژیلت بعدش تمیزکنم دوسه روبعدم درمیاد.تنهاخوبیش اینه که آروم ترازژیلت وکمتررشد میکنه ولی چندبارنزنم ژیلت خالی بزنم باز همون اش و همون کاسه

نازکه 

خوشبحالته که باهرچی دلت میخوادبزن من یکم موهای بدنم درشته واسه همین مجبورم بااپلیدی وموم بزنم خودم خیلی دوست دارم لیزرکنم ولی همسرم اجازه نمیده میگه توکه بدنت مونداره من🤣😳😳😳

خوشبحالته که باهرچی دلت میخوادبزن من یکم موهای بدنم درشته واسه همین مجبورم بااپلیدی وموم بزنم خودم خ ...

یه چن باری با ژلت زدم احساس کردم موهام زیاد تر شد برا همین دیگه نزدم فقط کرم موبر میزدم انصاقا خیلی خوبه همشو میبره ولی صرف نمیکنه خیلییی زود تموم میشه

واسه من ژیلت فرداش درمیاد پودر دوسه روز بعد 

آره واقعا فرداش نوک میزنه ولی پودردوسه روزطول میکشه من بدموکه باموم میزنم خیلی خوبه موهاش نسبت به قبلا خیلی کم شده شایدبه جرعت بگم ۷۰ ۸۰ درصدازموهام کم شده یه نکته دیگه بعداپیلاسیون هم ازروغن مورچه واسه کم شدن مواستفاده کنیدفوق العاده موثره

آره واقعا فرداش نوک میزنه ولی پودردوسه روزطول میکشه من بدموکه باموم میزنم خیلی خوبه موهاش نسبت به قب ...

خداروشکر.منم موم عربی بخرم ببینم میتونم استفاده کنم  ازین وضع دربیام خسته شدم