2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه برای منم بگی لطفا حست در مورد کسی که دوستش دارم چیه اونم به من فکر میکنه؟ دوباره میاد سمتم؟ ...

حسم میگه نه.. این حس یه طرفس و نمیاد سمتت بنظرم 

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا
حسم میگه نه.. این حس یه طرفس و نمیاد سمتت بنظرم 

عزییییییییییییزززززززم میشه بگییییی منووووو

همسرم کی بهم رنگ میزنه؟، بعد از بحث دیشب من هر چی رنگ میزنم رد میده کی بهمممم رنگگگگگ میزنههههه؟؟،

ایا مثل قبل میشه باهاااااااممممم؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

پس فعلا نمیرسم ولی بعدها میرسیم درستع؟

بنظرم بین رسیدن و نرسیدن یه چیزی این وسط هست یه مانع... چون بعضی وقتها فعلا نمیرسین بعضی وقتها اصلا نمیرسین یا من قاطی کردم یا به چیزی هست 

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا
عزییییییییییییزززززززم میشه بگییییی منووووو همسرم کی بهم رنگ میزنه؟، بعد از بحث دیشب من هر چی رنگ م ...

چرا نباشه معلومه هست.. از خونه قهر کرده رفته.. بنظرم به حال خودش بزارش.. اول از همه یه پیام بده بگو کاری ندارم باهات فقط بگو خوبم دیگه زنگ نمیزنم مطمئن شدی خوبه خودش میزنگه بعدا

چرا نباشه معلومه هست.. از خونه قهر کرده رفته.. بنظرم به حال خودش بزارش.. اول از همه یه پیام بده بگو ...

اصلا جوابم نمیده دیشب اشک ریخت رفت ما عقدیم منو رسوند خونه بابام😔

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

اصلا جوابم نمیده دیشب اشک ریخت رفت ما عقدیم منو رسوند خونه بابام😔

عزیزم یه مدت 6 روز اینا بهش زنگ و پیام نزن بعد 6 روز اون زنگ میزنه تو ناراحت باش بهش بگو چرا اینکارو کرده و نمیبخشمت

یه اعداد خاصه که واسه خودمم همون میشه مثلا اگه حاجتی داشته باشم اون اعدد برام روی صفحه گوشیم نمایان ...

میشه لطفا بزا منم از اون اعداد بگیری من با علی ازدواج میکنم یا ن ؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
مرسی عزیزم ....خاک توسر ازش سرم چرا نمیاد بگیرت

البته معمولا این دوستیها به جایی نمیرسه.کسی که واقعا قصدش ازدواج باشه دیگه ولت نمیکنه.میخواد بیشتر ازت بدونه.به خانواده ش بعد چند ماه معرفیت میکنه.همیشه مشتاق دیدن تو هستش.من اگه نظری دادم از روی تجربه س.حس ششم ندارم.

خدایا شکرت