2777
2789
عنوان

درکم نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 34 پست
قبلش شرت قرمز البته بعد طلاق😐😂😂😂 شوخی کردم... ببین استارتر عزیزم چرا به مادرت نمیگی؟ ...

هیچکس طرف من نیس اینه بدبختیه واقعی چرا چون خواهرم ک همیشه خونه ما میاد اینجوری بهش خوش میگذره بدبخت منم ک بعد باید خالمو تحمل کنم چیکار کنم بخدا بریدم

مقصر خودتی عزیزم  تو حق نداری چون از یکی خوشت نمیاد از بقیه بخوای بهش کم محلی کنن یکم بزرگ شو

عزیزم چی میگی !میگم اگه همین خاله خانومم بره خونه همین خواهرم خواهرم میفرستشی خونه ما چرا چون خواهرم بدش میاد کسی زیاد بره خونشون ازین میسوزم ک پس چرا خونه ما گرم میگیره باهاش که بعد نتونم خالمو از خونمون جمع کنم تو بگو کی مقصره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکس طرف من نیس اینه بدبختیه واقعی چرا چون خواهرم ک همیشه خونه ما میاد اینجوری بهش خوش میگذره بدبخت ...

به خواهرت بگو خاله رو خونه خودش دعوت کنه یا خودش بره خونه خاله، یک درسی چیزی آموزش آنلاین انگلیسی ویا خیلی چیزهای دیگه میتونی بهونه کنی که تو خونه به محیط آرام نیاز داری وخاله رو نیاره

به خواهرت بگو خاله رو خونه خودش دعوت کنه یا خودش بره خونه خاله، یک درسی چیزی آموزش آنلاین انگلیسی وی ...

آخه عزیز دلم صد بار گفتم ....کلا خواهرم بدش میاد کسی بره خونش....درس بهونه کنم اصلا اهمیت نمیده ...ازدست خالم دیوونه میشم آخر

ابجیت ک میاد ب حرف بگیرش ک با اون فلانی صحبت کمتر کنه اینک با کی صحبت کنه مربوط ب خودشه

اگه ب حرف بگیرمش ک بدتر اون فلانیم شریک میشه تو بحثم اون کلا پرو تشریف دارن هرکاری میکنه تا خونش نره حتی گدایی مثلا میگما

خب این فلانی نمیدونم کیه اگه از اعضای خانواده هس ک باید تحملش کنی شاید اونم شمارو تحمل میکنه

خالمه...چرا اون منو تحمل کنه از خداشم باشه کلا همه اقواممون ب ویلون گرد میشناسنش

پس چرا همش پیش شماست

چون‌همه از دستش خستن از بس ک خونه بقیه رفته بقیه بهش دیگه رو نمیدن ...میمونه مامان من ک به همه رو میده حتی عمربن سعد!!میگم مامان آبجی جپن بهش رو ندین میگن ب تو مربوط نیس کافیه از ی نفر بدشون بیاد...