2777
2789
عنوان

غرق شدن در دریای خزر

| مشاهده متن کامل بحث + 10036 بازدید | 481 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله زرنگا زیاد شدن،ی بنده خدایی هم عرضه اولیه رو قیمت کف زده بود🙉 کجایی ؟بیا بهم بگو چرا کف زده اخ ...

عرضه اولیه با قیمت کف بزنن چیزی گیرشون میاد یان؟چرا باید سقف قیمت باشه

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"

سلام اقای حیدری...

ما امروز تو نقطه امن منفی ها هستیم...احتمالا فردا نقطه ناامنی مثبت ایجاد میکنن...و الی اخر به همین شکل...تا کی انوقت؟؟؟

دیگه این برنامه ها کارش از دریا و غرق و نجات گذشته...ما هممون(بورسیهای متضرر) زنده افتادیم تو جزیره متروکه...دولتم مثل دزدای دریایی با کشتی هاش هی برو بیا میکنه...ما ساده ها فکر میکنیم اومدن مارو نجات بدن از دور که میبینیمشون مابقی آذوقمونو آتیش میزنیم تا دودشو ببینن و بیان نجاتمون بدن...اما زهی خیال باطل..🖐

بعضیا از عقل...فقط دندونشو دارن
😅 تپه گل کاری نکرده نذاشته برا ملت

سلام شستا افشای الف خورد کم استرس داشتیم حالا باید ببینیم برای فردا چه خوابی دیدند ایندفعه با منفیه چند باز شه یک ذره هم ته دلمون روشنه که  شاید میخاند با مثبت بازش کنند بورس هم مثبت بشه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
سلام شستا افشای الف خورد کم استرس داشتیم حالا باید ببینیم برای فردا چه خوابی دیدند ایندفعه با منفیه ...

انشالله‌مثبت باز بشه ما دیگه بریدیم.دیر اومدیم تو بورس حالا هم که اومدیم اینجور😭😭😭😭😭

سلام آقای حیدری

من خودمو غیر حضوری احراز هویت کردم و کارگزاری مهرافرین قرار داد بستم فرداش کدبورسیم اومد و پس فرداش هم رمز عبور و نام کاربری

ولی برای شوهرم پنج روزه چرا هیچ پیامکی نیومده چکار باید بکنم