2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 68 پست
البته بگم.به خودتون.هم.بستگی داره ...من شوهرم خیلی هوامو داره چون.هوای مادرشو دارم مادرشوهر من 44 سا ...

والا ماهم هواشوداشتیم توهم برش داشت که کلفتشیم به خودمون به خانوادمون فحش داد.دیگه هیچ کدوم از جاریا دوسش نداریم قشنگ خودشو تنها کرده پسراشم ازش زده شدن.میگن زبان سرخ سرسبز میدهد برباد حکایت مادرشوهرمنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ماهم هواشوداشتیم توهم برش داشت که کلفتشیم به خودمون به خانوادمون فحش داد.دیگه هیچ کدوم از جاریا ...

من هیچ وقت خونه مادرشوهرم.کوزت.وار کار نکردم ...بلکه کارهامو آروم آروم انجام میدادم و اینکه همه رو.به.کار وامیداشتم.مثلا عروس.خاله شوهرمو.بلند میکردم.دستمال بکشه و ...شما اول برا خودت احترام قائل شو بعد دیگران ..اینجوری بهت احترام.میزارن

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉
من هیچ وقت خونه مادرشوهرم.کوزت.وار کار نکردم ...بلکه کارهامو آروم آروم انجام میدادم و اینکه همه رو.ب ...

هواشو داشتن فقط کار کردن که نیست ماهم کارخاصی نمیکنیم.ولی اون توقعات بیجا داره.البته الان پشیمونه ولی دیگه پشیمونی سودی نداره.همه خط قرمزشون خانواده هاشونه

توهم بگو دل به دل راه داره

من اصن هیچ عددی بە حساب نمیارمش پسرش جوابشو میدە

هر چی از دهنش درمیاد بار من میکنە 

میگە همش دعا میکنم زندگیت از هم بپاشە اون دختریکە من نظرمە بگیرم واسە پسرم

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!

این ی تعارف مخصوص مادرشوهرای این دوره هست والا دختر کجا عروس کجا. کاش حداقل اونقدر که برا دامادشون دلسوزی میکنن برا پسرشون انجام بدن ما پیشکش. 

از نظر روانشناسی هم این ی حرف غلطه که فقط توقع میاره