2777
2789
عنوان

حرف جاریم.

265 بازدید | 25 پست

تو هر جمعی هستیم یکسره میگه بما که شما پولدارید شما پولدارید. من کم حرف بی سرزبونم نمیدونم چی جوابشو بدم. 

ما کاملا زیر قسطو قرضیم و شوهرم کارمند سادس. 

یه واحد قبل گرونی خریدیم با فروش طلاو وام و کمک بابام.اونم در حد 600 تومن قیمتشه. دیگه از حسودی نمیدونه چکارکنه

نمیدونم چرا همش میخاد مارو بندازه سر زبونا

اون همش مسافرته و رنگ به رنگ مانتو عوض میکنه من بدبخت سالی یه مانتو میتونم بخرم از بس قسط داریم

نمیدونم چی جوابشو بدم دف دیگه نگه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

اینم بگم شوهرم کمک مادرش میکنه همیشه بهش پول میده و وسایلش تعمیر میکنه هیچکدوم از پسراش اینکارو نمیکنن. شاید بخاطر اینم میگه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو بله داریم کورشود انکه نتونه ببینه

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
اینم بگم شوهرم کمک مادرش میکنه همیشه بهش پول میده و وسایلش تعمیر میکنه هیچکدوم از پسراش اینکارو نمیک ...

واای شوهر من‌تا ی کمکی با مادرش میکنه جاریم میاد بهم میگه شوهرت خیلی بچه ننس خیلی بحرف اوناس😶😶

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

جدا؟؟؟؟ 😀

اسپند‌دود کن

بعضیا واقعا چشم‌میزنن

زندگی‌منو که یکی از دوستای خوابگاهیم چشم زد

جدیدا مجبور شدم باهاش قطع ارتباط کنم

چون دیدم حسرت همه رو‌میخوره و انرژی منفی این حسرت دامن زندگی همه اطرافیانشو‌گرفت

زندگیش خیلی بد هست

خاکتوسرش. رو اعصابمه بخدا

به یورت باشه حرفاش  ولش کن باو

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
اسپند‌دود کن بعضیا واقعا چشم‌میزنن زندگی‌منو که یکی از دوستای خوابگاهیم چشم زد جدیدا مجبور شدم با ...

بخدا از آخرین باری که این حرفو زده من مریض شدم تاالان. حتا پول یه قسطمونم نتونستیم بدیم این ماه

شوهرم از خداشه کسی بهش بگه پولدار حس قدرت میکنه