2777
2789
عنوان

ازش بدم میاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4580 بازدید | 320 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم باردارم سر سیسمونی دلمو شکست هیچ بخاطر رنگ زدن خونه رفتم موندم خونشون اونقدر زخم زد تحملم سر اومد دعوامون شد الان یه ماهه حرف نمیزنیم

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
عزیزم صبحونتو بخور برو ناهارتو بخور برو شامم هیچ وقت واینستا وقتی اخلاقشونو‌میدونی دیر به دیر برو چن ...

حرفه خانواده شوهرمو چیکار کنم؟کلی توسری خوردم بخاطر جهیزیم دیشبم خودش زنگ زد بیا کاش نمیومدم

😍سلامتی فندقم صلواااات😍

قربون مامانم بشم🤤

اصلا از این رفتارها بلد نیست.

من هرروز میرم خونش 

ولی اگه جای شما باشم سعی میکنم کمتر برم خونشون 

پدرت چجوریه؟؟

سیسمونی روباید بگیره 

شوهرا غر میزنن دیگه حق داری 

هرچی تونست بگیره 

هرچی کم داشتی خودت یواشکی بگیر و به شوهرت بگو مامانم گرفته

خب اگ شوهرت آدم خوبیه با شوهرت خوش باش  کمتر برو ب دیدنشون

من همیشه اندازه سر زدن میام ولی همون دوساعتم دلمو میشکنه از خونه مادربزرگم لباس کهنه آورده میگه ببین دوسه دستش خوبه بزاریم رو سیسمونیت😔

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
قربون مامانم بشم🤤 اصلا از این رفتارها بلد نیست. من هرروز میرم خونش  ولی اگه جای شما باشم سع ...

بابام خوبه ولی جرات نداره رو حرفش حرف بزنه خدا سلامتی ب مامانت بده عزیزم

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
بنده خدا ها تو این گرونی هنوز باید تقاص پس بدن که دختر زاییدن سیسمونی خودتون بخرید خب 

من گناهم چیه؟وقتی پشتو پناهی ندارم وقتی رسمه شهرمون اینه وقتی یخچاله جهیزیمو دسته دوم خریدن ولی ب من نگفتن😢

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
حرفه خانواده شوهرمو چیکار کنم؟کلی توسری خوردم بخاطر جهیزیم دیشبم خودش زنگ زد بیا کاش نمیومدم

تا کی قراره خودمو اعصابمونو روانمونو فدای خانواده شوهر کنیم؟من خودمو کشتم برای جهزیه اخرم چی شد؟مامانش گفت چیزی نداشته من ک چیزی ندیدم...بخاطر این حرفش ب شوهرم گفت سیسمونی رو تو میخری تا ی وقت کم‌نیاد میخوام خرید خانواده شماروهم ببینم...توام عزیزم بخاطر بی محلی مامانت واقعا بهت حق میدم ادم دوست داره جایی بره براش ارزش قائل بشن حالا اندفعه ک رفتی دفعه دیگ زنگ زد بگو خونه خودم راحت ترم بعدم وسط روز یکی دوساعت برو و بیا..اما برای سیسمونی سخت نگیر و با خودت کنار بیا باورکن بهترین هاروهم بدی بازممم حرفه و میگن‌کم دادی 

شاید با فرار کردنت قلبشو شکوندی چون پای آبرو میاد وسط

تو نمیدونی با من چیکار کردن ک فرار کردم منو دادن ب یکی ۸ سال بزرگتر گفتم دوسش ندارم هیشکی گوش نکرد

😍سلامتی فندقم صلواااات😍