2777
2789
عنوان

عکس دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 139 پست
ب چیش حسودی کنم اخه

نبودی سرت تولاک خودت بود

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
گزارش میزنم چون درست نیست عکس مردمو بی اجازه بزاریم جایی... دیگه آدم به دوستشم نمیتونه اعتماد کنه پر ...

لطفا الکی تو مسائل دیگران دخالت نکنید به خودشون ربط داره نه من و شما

اللهُ یکفی... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چهره دلنشینی داره

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
همه چیزش نرماله فقط یکم اریش داشته باشه از لولو به هلو تبدیل میشه  فک کنم انقد ارایش کرده که و ...

عکس با آرایششم دارم بزارم؟

ندونسته،،،دلمو به غریبه سپردم،،،اون غریبه رو ساده شمردم،،،گول چشم سیاهشو خوردم💔

مثل هدی زین العابدینی هست

لااقل میزاشت کامل ازخواب پاشه🤣🤣

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
خيلى زيباست 😌

نه اصلامثل اجسادمرده هاست ببین به کی حسودی میکنه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

اسی نکنه خودتی؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
😂😂😂

به خداترسیدم ازچشاش 😯

عکس با آرایششم دارم بزارم؟

عزیزم میدونی اینجا یکی هست به اسم وقیح که عکس ها رو بر می داره و آلبوم درست می کنه و در نهایت پخششون می کنه ؟

و اینکه فکر می کنم به دور از فرهنگ هست که عکس دیگران رو بدون اجازه در یک سایت عمومی قرار می دین

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡