2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وضیتت چجوریاست؟ چیکارا میکنی؟

شوهرم شب خونه نیومد بهونه اورد دارم گریه میکنم تو سر خودم میزنم ((((( خواهشن همینجوریش حالم خوب نیست خیانت نکرده میدونم کجاست ))))

😭😭😢😢😢

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
شوهرم شب خونه نیومد بهونه اورد دارم گریه میکنم تو سر خودم میزنم ((((( خواهشن همینجوریش حالم خوب نیست ...

خب بهش فرصت بده تو این مورد نگرانی و ناراحتی نداره

لِ مثلِ لیدا 💛
من شبا خیلی خوابم میاد ولی دوس ندارم بخوابم... همش دارم فکر و خیال می کنم و آهنگ گوش می دم. نمی دونم ...

منم اینطوری شدم😂😂😂😂

لِ مثلِ لیدا 💛

چرا اینهمه میگین من من من من من من من من من من من من؟؟؟؟

اصلا چرا تایپیک گفته بگین من من من من من من؟؟؟

خب فقط لایک میکردین کسی حرف خاصی  داشت اون حرف رو میزد

الان کل تایپیک شده من من من من من من من من من من من من من من من من من من من من من من من من من من 

.

.

.

خب الان هنوز سر شبه مگه کسی هم خوابیده؟؟؟؟؟😂😂🤣🤣🤣😂🤣🤣😂🤣🤣😂

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

وای من شوهرم ی ساعت پیش رفت ماموریت میترسم دگ خوابم نمیبره😭😭🤕😓کاش تاشب برگرده

وای من تا شوهرم دسشو نذاره..سرمو رو دسش نذارم خابم نمی بره😐😂😂😂 ی شب دیر کرد توهم زده بودم تو خونه😂😂😂

لِ مثلِ لیدا 💛
چرا اینهمه میگین من من من من من من من من من من من من؟؟؟؟ اصلا چرا تایپیک گفته بگین من من من من من م ...

هوم من گفتم کی بیداره ک بیایم حرف بزنیم😂

لِ مثلِ لیدا 💛
وای من تا شوهرم دسشو نذاره..سرمو رو دسش نذارم خابم نمی بره😐😂😂😂 ی شب دیر کرد توهم زده بودم تو خون ...

آره آدم از تنهای خل میشه😑😑روزای دگ ام صب تا عصر تنهاام ولی امروز خب بیشتر مخصوصا شب ترسناکه خیلی

به نیت 
من شبا خیلی خوابم میاد ولی دوس ندارم بخوابم... همش دارم فکر و خیال می کنم و آهنگ گوش می دم. نمی دونم ...

اعتیاد به آهنگ و فکر و خیال🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه درمون نکنی میشی جغدخانم البته اگه الان جغد خانم نشده باشی🤣🤣🤣

.

.

من امشب خونه یه آشنا بودم و دیر اومدم خونه و  بخاطر اینکه خوابم سنگینه و اگه میخوابیدم صبح برا نماز بیدار نمیشددم نخوابیدم تا نمازم رو بخونم

برا درمونت چند راه دارم:

۱      روزا نخواب(از فردا شروع کن)   

۲     میخوای فکر کنی و آهنگ گذرش کنی بکن وای تو تاریکی مطلق و در حالت درازکش و خواب نه نشسته و ....

۳       اعتیاد به موبایل رو ول کن و فقط آهنگ گوش بده و تو سایتا و ... نرو (از نی نی سایت گرفته تا بازی تا پیام و واتس اپ و حتی جلد و قاب گوشی و همدفری همشون اعتیادآورن، اونم به شدت هر چه تمام تر)

۴        بخواه شبا بخوابی نه فقط تو حرف بلکه تو عمل و براش تلاش کنی 

۵     ساعت مشخصی رو برا رفتن به رختخواب تو شبا بزار البته نه نظر قبلیم رو بخونی و بگی الان سر شبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣     بهترین وقت خواب از نظر علمی ۱۱ شبه البته ۱۱ شب خواب باشی نه شلوغ کنی ببری رختخواب البته برا من ۱۱ شب برم بخوابم ۱۱:۱۰ خوب رفتم ولی ظاهرا برا تو یه چجور ساعتی طول میکشه🤣🤣🤣 پس زیر ساعت ۱۲ برو داخل رختخواب

۶      نه فردا ببری بخوابی،     از فردا شلوغ کن و روزا نخواب و سعی کن با فعالیت خسته بشی و شبا بی حرکت بمون تو رختخواب تا خوابت ببره،، روحی، جنی، چیزی هم تو رو با خودش نمیبره پس نترس🤣🤣🤣🤣

۷      تو رو هم میشناسم الان یه عکست رو هم میفرستم البته نه جوری که بقیه آشناها  تو رو بشناسن، اگه من رو شناختی لو نده البته فکر نکنم بدونی من کیم🤣🤣🤣🤣🤣

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز