اعتیاد به آهنگ و فکر و خیال🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
اگه درمون نکنی میشی جغدخانم البته اگه الان جغد خانم نشده باشی🤣🤣🤣
.
.
من امشب خونه یه آشنا بودم و دیر اومدم خونه و بخاطر اینکه خوابم سنگینه و اگه میخوابیدم صبح برا نماز بیدار نمیشددم نخوابیدم تا نمازم رو بخونم
برا درمونت چند راه دارم:
۱ روزا نخواب(از فردا شروع کن)
۲ میخوای فکر کنی و آهنگ گذرش کنی بکن وای تو تاریکی مطلق و در حالت درازکش و خواب نه نشسته و ....
۳ اعتیاد به موبایل رو ول کن و فقط آهنگ گوش بده و تو سایتا و ... نرو (از نی نی سایت گرفته تا بازی تا پیام و واتس اپ و حتی جلد و قاب گوشی و همدفری همشون اعتیادآورن، اونم به شدت هر چه تمام تر)
۴ بخواه شبا بخوابی نه فقط تو حرف بلکه تو عمل و براش تلاش کنی
۵ ساعت مشخصی رو برا رفتن به رختخواب تو شبا بزار البته نه نظر قبلیم رو بخونی و بگی الان سر شبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بهترین وقت خواب از نظر علمی ۱۱ شبه البته ۱۱ شب خواب باشی نه شلوغ کنی ببری رختخواب البته برا من ۱۱ شب برم بخوابم ۱۱:۱۰ خوب رفتم ولی ظاهرا برا تو یه چجور ساعتی طول میکشه🤣🤣🤣 پس زیر ساعت ۱۲ برو داخل رختخواب
۶ نه فردا ببری بخوابی، از فردا شلوغ کن و روزا نخواب و سعی کن با فعالیت خسته بشی و شبا بی حرکت بمون تو رختخواب تا خوابت ببره،، روحی، جنی، چیزی هم تو رو با خودش نمیبره پس نترس🤣🤣🤣🤣
۷ تو رو هم میشناسم الان یه عکست رو هم میفرستم البته نه جوری که بقیه آشناها تو رو بشناسن، اگه من رو شناختی لو نده البته فکر نکنم بدونی من کیم🤣🤣🤣🤣🤣