2777
2789
به هیچ وجه نزاری که در حقش ظلم بزرگی میکنی  فکر کن بره مدرسه همه چه اسمای امروزی اون بیچاره صغ ...

عزیزم من مجردم؛اونو بعنوان مثال زدم،میخاستم نظردوستانو بدونم؛دقیقا منم مث شما فک میکنم باید ب فکره چندین سال بعده بچه هامونم باشیم تو جامعه تو مدارس توخانواده،من خودم اسمم مذهبیه هرکی ی جوری صدا میکنه یا تو مدرسه و دانشگا گاهی بااسمای دیگران مقایسه میکردم وقتاییم کسی اسممو درست صدا نمیکرد دعوا میکردم ک حق ندارن اسممو ی جوردیگ صدا کنن بااینکه اسمم اسم یکی ازمادران بزرگواره هیچ اهانتی درمورد شخصیت اسم نمیخام بکنم اما اسم هزاروخرده ای سال پیش واقعا ی جوردیگ بهش نگا میکنن و حتی صدا میکنن ،من تازمانی ک دانشگا رفته بودم دوست نداشتم اسممو حتی استاد صدا بزنه ،الان خوب شدم و مشکلی ندارم بااسمم دیگ اما خب اینا تاثیراییه ک ممکنه ما با ی اسم انتخاب کردن تو شخصیت اینده بچمون ب جابذاریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره دوست عزیز

ما توی دانشگاه دوستی داشتیم به نام عباس

خودش خجالت میکشید اسم کوچیک صداش کنیم... میگفت فامیلیم رو بگین

یا خانمش با اینکه از خانواده مذهبی بود برامون عجیب بود که اصلا اسمش رو نمیگفت و خودش باهامون درد دل میکرد فقط مامان و بابام بهم عباس میگن... بقیه فقط بهش فامیلیش رو میگفتن:/

محل کار هم خودش خجالت میکشید میگفت بیشتر خانمم روی اسمم این حساسیت رو ایجاد کرده.... 

عزیزم من مجردم؛اونو بعنوان مثال زدم،میخاستم نظردوستانو بدونم؛دقیقا منم مث شما فک میکنم باید ب فکره چ ...

دقیقا درست میگی عزیزم یکی از آشناهای ما هم از بچگی از اسمش بدش میومد یه چیزی تو مایه ها صغری بود اصلا اعتماد ب نفس نداشت در مورده اسمش با وضعی ک چهره ی بسیار زیبایی داشت  یعنی هر دفعه یه اسم میزاشت برا خودش تا ازدواج ک کرد دیگه اسمشو عوض کرد و چندسال بعد از شناسنامشم عوض کرد 

ولی  برای استارتر اسم پسرش واقعا زیباست میدونی بعضی از اسمها همیشه قشنگن 

مثلا الان کسی اسم پسر حبیب بزاره خیلی بدددده ولی امیرعباس شیکه 

حالا یه چیزی بگم همین جوری دوستی به دل نگیره... 

دوست من اسم بچه شو گذاشت نیکتا، وقتی دمپایی نیکتا رو که برند خوبی هم هست بچه اش خیلی اذیت شد....اما دخترش جوری بزرگ شد که الان کسی جرات نداره چیزی بگه

دقیقا درست میگی عزیزم یکی از آشناهای ما هم از بچگی از اسمش بدش میومد یه چیزی تو مایه ها صغری بود اصل ...

اسم منم اتفاقا ربط نزدیکی ب همین اسم پسرعزیزاستاتر داره،منم میدونم این اسم من نیس ک بده بلکه من نوع رفتار مردم اذیتم کردم  قطعا اگ برخورد دیگران درمقابل اسمم ی جور دیگ بود باعث نمیشد من ی مدت واکنش نشون بدم ب اسمم یا ناراحت شم،متاسفانه اسما هیچ مشکلی نداره نوع برخورد دیگران بده مثلا من گاهی میگم اسم رایکا رو خیلی دوس دارم رو بچم بذارم همه میخندن میگن اره خوبه راحته صداش میکنیم ریکا😑خب قطعا من منصرف میشم این اسمو بذارم وقتی میبینم اکثرا اره این اسمو ریکا ممکنه بزنن و بچه اذیت بشه