2777
2789

سلام،بنظرتون بهم زدن نامزدی در ماه های اخر توسط دختر ممکنه؟؟بخصوص زمانی که یکی دوماه بیشتر تا ازدواج رسمی و... نمونده اکثردخترامعمولا بخاطر خرج ومخارجی که کردن،حرف مردم،سرکوفت خانواده و...زمانی که تو اواخر رابطه ونامزدی موضوع خاص یاایراد خاصی ازطرف می بینن نادیده می گیرین وبااین فکر که بعد ازازدواج درست میشه،میشه عوضش کرد،نکات مصبت طرف منفیش رو میپوشونه،دیگه خواستگار با وضعیت مالی این مورد گیرم نمیاد و...خودشونو توجیه می کنن و...بعد ازازدواج هم مشخصه که چی میشه،پشیمانی اما دیگه دیره و....،شماتجربه این شکلی داشتید،اطرافیانتون چطور،من چند تا میشناسم که بخاطر بیخیالی بعد ازازدواج دچارمشکلات بزرگی شدن ازدواج# نامزدی# بیخیالی_طی_کن#  

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متن ت رو کامل نخوندم

من با صیغه ی محرمیت خوندم و بهم زدم خیلی واسه م سخت تموم شد

ولی الان ازدواج کردم و خوشبختم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
آره که میتونه دوست من بهم زد وقتی دید نامزدش خوب نیست

توچه تایمی بعد ازچن ماه

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

یجوری گفتید توایران 

انگارهیچ دختری نامزدیش بهم نزده 

سرسفره عقد هم بهم خوردخ 

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

دوست عزیز اول اینکه مثبت درسته 

دوم اینکه توی هر کاری که گرفتار حرف مردم بشیم زندگی رو باختیم منم خودم یه زمانی در گیر این جریان بودم

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

بله که میتونه طرف بعد 50 سال زندگی طلاق میگیره هرجا احساس کردن نمیشه ادامه داد بایک نفر ودرکنارهم خوشبخت نباشن علی رغم همه تلاشهایی که واسه درست شدنش میکنن اون دونفر جدا میشن اتفاقا همین که رسمی نیست خیلی خوبه پس نامزدی واسه چیه واسه اشنایی هست 

❤❤❤❤
توچه تایمی بعد ازچن ماه

صیغه محرمیت هم خونده بودن و محرم بودن بعد یه ماه دم عقد دائمشون بهم زد الانم با یکی دیگه ازدواج کرده چند ماهه و خوشبخته

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

چه اشکالی داره کسی نباید به خاطر حرفای یه مشت آدم که از بی فرهنگشونه نامزدیشو بهم نزنه و یه عمر بدبختی و سختی بکشه حیف ک من همون اول عقد دائم کردم، اگ نامزد کرده بودم و این روشو دیده بودم صددرصد بهم میزدم و خودمو یه عمر بدبخت نمیکردم که الان گیر یه آدم خیانتکاره شکاک و بدبین بیوفتم

❤️
به نظرم اینکه ترکای آذری دوران نامزدی رابطه ندارن خیییلی عالیه کاش رسم همه جا همونطوری میبود🤕

مگه باید رابطه داشت ربطی به قوم نداره به شعور وهوش طرف بستگی داره که خودشو وقتی رابطه تق ولقه دست خورده نکنه

به نظرم اینکه ترکای آذری دوران نامزدی رابطه ندارن خیییلی عالیه کاش رسم همه جا همونطوری میبود🤕

والا ما هم دوران نامزدی رابطه نداریم ،،،تقریبا همه جا اینجوریه ،،،،،

شما کجایی هستی که تو نامزدی رابطه دارین ؟؟؟؟تازه تعجب هم می‌کنی اگه کسی رابطه نداشته باشه