2777
2789
عنوان

کیا مثل من از این خبر غمگینن؟ فروتن

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 42 پست
توی کامنتای پیجش چند نفری گفته بودن سردرگم بوده 

تو آخرین کاری که انجام داد، رفتار و حالات بدنی و صورتش طبیعی نبود

ولی من فکر میکردم ژست شخصیتی هست که داره بازی میکنه

امیدوارم به آرامشی که میخواد برسه...هنرمند خوب و بی حاشیه ای بود

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
من متعجب هستم ولی غمگین ابدا!!!!! به من چه من خودم اینقدر گره و گرفتاری دارم که تغییر جنسیت ایشون ا ...

من کلا خیلی زیادی برای ترنس ها غصه میخورم و خیلی برای اونهایی که تغییر جنسیت میدن چون شنیدم که اکثرن تصمیمشون هیجانی هست و پشیمون میشن 

خالا این یکیو هممون میشناختیم بهمون شوک وارد شده

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا خیلی زیادی برای ترنس ها غصه میخورم و خیلی برای اونهایی که تغییر جنسیت میدن چون شنیدم که اکثرن ...

تصمیمشون هیجانی نیست،متاسفانه این بچه ها کلا مشکلات عمیقی دارن

حتی بعد از تغییر جنسیت هم مسائل روانیشون حل نمیشه

ما تو اقوام داشتیم یه پسر...تغییر جنسیت داد، ازدواج کرد...طلاق گرفت..و در نهایت خودکشی کرد

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
تصمیمشون هیجانی نیست،متاسفانه این بچه ها کلا مشکلات عمیقی دارن حتی بعد از تغییر جنسیت هم مسائل روان ...

خیلی سخته براشون 

مخصوصا تو ایران 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
محمد رضا فروتن ترنس بوده؟ اصلا میشه همچین چیزی؟ ایشون دکترای روانشناسی سلامت داره،یعنی خودش نمیدونس ...

این قسمت از کامنتتون ک نوشتین:( یعنی خودش نمیدونسته که ترنسِ؟ )

این کلمه "ترنسِ" اشتباهه. "ترنسه" درسته. چون خانم تحصیل کرده ای هستین گفتم تذکر بدم.

هکسره#  

یه شیرهيچوقت خودش رو نگران نظرات گوسفند جماعت نميكنه :))

تو پیج خودش هیچی نیست

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
این قسمت از کامنتتون ک نوشتین:( یعنی خودش نمیدونسته که ترنسِ؟ )  این کلمه "ترنسِ" اشتباهه. "تر ...

وای منم حساسم به ه کسره😄

یه بار تو سایت به یکی تذکر دادم متوجه حرفم‌نمیشد😄

تصمیمشون هیجانی نیست،متاسفانه این بچه ها کلا مشکلات عمیقی دارن حتی بعد از تغییر جنسیت هم مسائل روان ...

اخه با تغییر جنسیت فقط ظاهر جسمشون تغییر میکنه. حتی نیازهای جنس و جسمشونم برطرف نمیشه متاسفانه.

امیدوارم درمان غیرجراحی براشون پیدا بشه.

تو پیج خودش هیچی نیست

نه ولی کامنتاشو باز گذاشته بعضیا خیلی بی ادبن اونجا چرت و پرت میگن

وای منم حساسم به ه کسره😄 یه بار تو سایت به یکی تذکر دادم متوجه حرفم‌نمیشد😄

من ب یکی تذکر دادم متوجه میشد،ولی قبول نمیکرد