2777
2789

من همیشه موقع آشپزی روسری میپوشم .. بعد از 4سال آشپزی پریشب اولین بار مهمان م که برادر شوهر مجرد م بود توی غذاش که ماکارونی بود مو ی کوچیک پیدا کرد شبیه موی مردانه .من فک میکنم موهای خودش بود ....زیاد نخورد ماکارونی  ش رو ...خیلی ناراحت شدم ...شما تا حالا از این اتفاق افتاده براتون ..عکس العمل تون چی بوده؟؟؟

۱۰ساله منتظر اومدن نی نی هستم 

😂😂😂😂😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب باشه چ اشکالی داره،مامان منم مث شماس همیشه روسری سرشه ولی اگ یجایی ببینه یا کسی بگه میگ چ اشکالی داره مو تو غذای شاهم میوفته

من خودم برم جایی مهمونی یا کسی ی غذایی برام بپزه محاله پسش بدم و هی باهاش بازی کنم و نخورم حتا اگ توش مو باشه یا خیلیم بد مزه باشه و اصن بهم نسازه،چون اون بنده خدا چندین ساعت پای گاز واستاده و زحمت کشیده برام😊

من و غم پیکه وه چرومان کرد له ورزی تاریکی زستانیک، ایسه او بوتسه چنار و من بومسه گوچانیک......🙃  🤦🏻‍♀اقا کاربریه دوممه ،نی نی سایت خوره ی من داره ،با من گروه خونیش نمیخونه😂😑

من نه با اینکه ریزش دارم و موهام بلنده اما موهامو هنیشه تو پارچه شونه میکنم میبافن و پارچرو میتکونم بیرون.موقع اشپزی هم پیش بند میبندم که اگه مو رو لباسمه نریزه استینمم کوتاهه چون مو نچسبه

روانشناسی کودک

بمیرم همسرم دفعه اول ک اومد خونمون😑😑😑😔😔بیچاره هیچی نگفت و خورد ولی میدونم خیلی اذیت شده

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

من همیشه تو مدرسمون ساندویج میدادن ی بار توش مو پیدا کردم از اون ب بعد دیگ ساندویج مدرسمون رو نخوردم.ولی مال ببرونو میخورما😂

گاهی وقتا لازمه از اوج سقوط کنی .تا دوباره به خودت بیای و بتونی بیشتر از قبل اوج بگیری 🙃✌🏻
خب باشه چ اشکالی داره،مامان منم مث شماس همیشه روسری سرشه ولی اگ یجایی ببینه یا کسی بگه میگ چ اشکالی ...

چقدر تو مهربونی ....متاسفانه بعضی ها سرسفره آبروی آدم رو میبرن یه عیب پیدا میکنن توی غذا 

من نه با اینکه ریزش دارم و موهام بلنده اما موهامو هنیشه تو پارچه شونه میکنم میبافن و پارچرو میتکونم ...

ممنون منم از این به بعد پیشبند میبندم

چقدر تو مهربونی ....متاسفانه بعضی ها سرسفره آبروی آدم رو میبرن یه عیب پیدا میکنن توی غذا 

عیب چیه

میزبان ک عمدی این کارو نکرده بنده خدا...... از خداشم نبوده

شده دیگ ،بامنم ک دشمنی نداشته

بنده ی خدا کلی وقت گذاشته واسم

چ فکرای بدی 

من و غم پیکه وه چرومان کرد له ورزی تاریکی زستانیک، ایسه او بوتسه چنار و من بومسه گوچانیک......🙃  🤦🏻‍♀اقا کاربریه دوممه ،نی نی سایت خوره ی من داره ،با من گروه خونیش نمیخونه😂😑
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز