2777
2789
عنوان

هر سری میریم سفر باید یه چیزی یادمون بره🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوابشو نده این بازرسا همه جا هستن من لیست مینویسم هیچوقت هیچی یادم نمیره

واقعا رو اعصابن🤦🏻‍♀️ ایول لیست یادم می‌مونه😍

واسه قبولیم تو رشته‌ای که مدنظرمه تو کنکور 1400 صلوات یا دعا یا انرژی بفرستین ممنونم❤️

واى يبار رفتيم گردش دو روزه خارج شهر اينقدرم با اطرافيانم رودروايسى داشتم رسيديم بابام گفت چايي بيار رفتم قشنگ استكان و قندون و سينى چيدم اوردم يهو بابام گفت كو فلاسك؟ گفتم مگه نياوردم؟؟؟؟ گفت نه سينى استكانى اوردى😐واااااى سرم گيج رفت از استرس يادم اومد فلاسك رو حياط جا گذاشتم😶هيچى ديگه سوژه خنده جمع شدم رفت😢

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
چرابعضیافکرمیکنن بقیه حالیشون نیست کرونا هست همش کارشون شده تذکردادن

هرچی میگی می‌گن تو کرونا؟ تو کرونا؟ انگار کل عمرمون تو کرونا گذشته تجربه هیچیو نداریم

واسه قبولیم تو رشته‌ای که مدنظرمه تو کنکور 1400 صلوات یا دعا یا انرژی بفرستین ممنونم❤️
واى يبار رفتيم گردش دو روزه خارج شهر اينقدرم با اطرافيانم رودروايسى داشتم رسيديم بابام گفت چايي بيار ...

😂😂😂واااای

هرچی میگی می‌گن تو کرونا؟ تو کرونا؟ انگار کل عمرمون تو کرونا گذشته تجربه هیچیو نداریم

والا نمتونم درک کنم خوب یعنی چی فقط یادبعضیهامیفتم که کارشون شده ارشادکردن مردم موهاتوبکن تومانتوجلو باز وایلا

هیچ وقت کسی تامقام خدای بالا نبر..میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه 
والا نمتونم درک کنم خوب یعنی چی فقط یادبعضیهامیفتم که کارشون شده ارشادکردن مردم موهاتوبکن تومانتوجلو ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792