2777
2789
عنوان

قهر بارفیق🥺🥺🥺😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 44 پست

عزيزم لطفا ديگه بهش پيام نده...منم با رفيق صميميم بهم زدم و در حقم نامردى كرد،بعدش پا پيش گذاشت براى آشتى كه من قبول نكردم..الان يادش ميفتم حالم بد ميشه چه برسه بخوام دوباره باهاش دوست بشم

واسه مم اتفاق افتاده،بادوسته ۱۸ساله م ک مث خواهربودیم برای هم همه چیمونو اول میگفتیم ب خودموم،تو خوش ...

وای میفهمم چقد سخته حالا نمیدونم چرا اعتماد بنفسمو از دست دادم میترسم یجا با دوستاش ببینمش اصن یجور وحشت بد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قهر نکردیم یک بار بحثمون شد  ولی یک ماهی هست صحبت نکردیم ۳ سال بیشتر دوست بودیم همه حسودی رفاقتمون میکردن ولی در این مدت فقهمیدم کسی نمیتون مثل خانواده ادم باشه و دیگه هیچ کدوم از دوستام اونجور که دوسشون داشتم دوست ندارم برام بی ارزش شدن🙁

قهر نکردیم یک بار بحثمون شد  ولی یک ماهی هست صحبت نکردیم ۳ سال بیشتر دوست بودیم همه حسودی رفاقت ...

دقیقا رابطه مام از اونجایی شروع شد که یه حسودو وارد رابطمون کردیم اونم هرچی حرف مفت بود پشت سر من زده بود 

واقعا؟ چجوری؟خیلی برام سخت بود 

کلا عوص شده بود عوضیم شده بود کارایه بد میکر نمتونستم ببینم و هچ نگم کلا عوض شده بود ی حرفای چرتی زد منم گفتم دیگه نمیخام ببینمت توعم روت نمیشه دیگه تو چشم من نگا کنی منم حرف زیاد دارم میدونی زبونم تیزه ولی ب حرمته  ۱۲ سال دوستی خچ نمیگم پس برو گف نمتونم ببینم انلاینی پیام نمیدی بلاکم کن نبینم منم گفتم نمخام 

خلاصه گف بیا قهر نباشیم منم گفتم نمیدونم چی بگم ولی بیخیاله همچی شیم من نمخام خودمو با حضورع کسی اذیت کنم🤨و اینکه خودش گف باشه خدافظ حسرتم ب دلش موند ما ی ثانیم بدون هم بی خبر نبودیم

هر روز جا هم بودیم ولی تر زد

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
وای میفهمم چقد سخته حالا نمیدونم چرا اعتماد بنفسمو از دست دادم میترسم یجا با دوستاش ببینمش اصن یجور ...

واسه من اوایل خیلی سخت بود اخه هرشب باهم چندین ساعت چت میکردیم همو میدیدیم هنوز ک هنوزه گاهی وقتا یادش میوفتمو دلم براش تنگ میشه،تودوستیمون هردومون کوتاهی کردیم فقط اون مقصرنبود

عزيزم لطفا ديگه بهش پيام نده...منم با رفيق صميميم بهم زدم و در حقم نامردى كرد،بعدش پا پيش گذاشت براى ...

ترخدا بمنم یچیزی یاد بده انقد بهش فکر نکنم کم کم خودمو دارم مقصر میکنم انقد ک الان یه هفتس غذا نمیوونم بخورم همش وحشت دیدنشو دارم

کلا عوص شده بود عوضیم شده بود کارایه بد میکر نمتونستم ببینم و هچ نگم کلا عوض شده بود ی حرفای چرتی زد ...

دقیقا مثله ما به هم دیگه اجی میگفتیم اما اون با اکیپ دیگه ای افتاده بود که از قضا حسادتم میکردن به رابطمون و اخرم زهرشونو ریختن حتی اخریا هرجا میرفت بمن نمیگف و توقع داشت ناراحت نشم

دقیقا مثله ما به هم دیگه اجی میگفتیم اما اون با اکیپ دیگه ای افتاده بود که از قضا حسادتم میکردن به ر ...

بیخیال بابا ارزش نداره منکه گفتم بیزارم از شکل و قیافت گمشو برو هرجا ک دلت میخاد😂😂من عصاب ندارما خیلی کنترل کردم خودمو پانشدم برم جرش بدم

شبا شوهرش سرکار بود زنگ میزد بیا نمیرفتم تا ی هفته خودشو عن میکرد

این اخریام گف نمیومدی گفتم نمیومدم ک خودتو عن میکردی اومدم بهت خوبی کردم ک زبونت درازه هووف بیخیال بدم میاد ازش😂ی ماهم نشده این حرفارو زدیما 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
بیخیال بابا ارزش نداره منکه گفتم بیزارم از شکل و قیافت گمشو برو هرجا ک دلت میخاد😂😂من عصاب ندارما خ ...

اره میدونم اونم از این حرفا بمن زده 🥺 منم زدم اما اونی ک تنها شد من بودم و اون حس کرد من باختم برای همینم تو عذابم

اره میدونم اونم از این حرفا بمن زده 🥺 منم زدم اما اونی ک تنها شد من بودم و اون حس کرد من باختم برای ...

خب تو ببخشیدا کسخولی 

بیخیالش باشه منکه شمارش پاکیدم لیست رد توعم بزار 

فقط تنها کاری ک مخام بکنم اگ روزی مخاستم ازدواج کنم بهش میگم بیلی خوشحال میشم همین

توعم ن بهش فک کن ن پیگیرش باش

دوست بی ادب به درد نمیخور اونم رفیق واقعی نبود ولش کن  دونفر بودن بیش از ۸ سال دوست بودن ولی بالاخره قهر کردن و جداشدن حتی باهم تو دانشگاه یجا قبول شدن و صبح تا شب کنار هم بودن  تو یه بشقاب غذا میخوردن مثل چسب دوقلو 🙁 خودت ناراحت نکن عزیزم الان کدورت پیش میاد اگر مقصر تویی خب عذر خواهی کن اگر نیستی ولش کن 🙁