2777
2789
عنوان

کاش یکی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 20 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوندم تاپیکات حامله ای انگاری شوهرتم یه سری مشکل داره تونستی تا حالا کاری بکنی تا مشکلش حل بشه ...

نمیدونم بگم مطمئنم یا نه. چیزی ندیدم ازش. ولی گاهی حس میکنم بوی تریاک میده. یا همین بیرون رفتناش شکمو بیشتر میکنه. چند روز پیشا میگفت کی بشه این بچه دنیا بیاد تو سرگرم شی گیر به بیرون رفتن من ندی. امیدوار بودم با اومدن بچه بهتر بشه ولی نه انگار خیال نداره

همیشه جلو بقیه جوری رفتار میکنه و حرف میزنه انگار من همش آویزونشم. درسته من میگم منم ببر. ولی نمیبره که

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

بهتره که بیشتر باهاش حرف بزنی البته وقتایی که حوصله داره و شارژه برایراعتیاد هم با یه پزشک ترک صحبت کن براش کامل توصیح بده تا از شک در بیای،برای بیرون رفتن هم باید کاری کنی که تو خونه اینقد براش جذابیت داشته باشی که کمتر بره بیرون و خونرو ترجیح بده تو زنی باید دلبری بلد باشی وقتی هم میخواد بره بیرون بگو دلم تنگ میشه برات نمتونم بدون تو طاقت بیارم و ... ببین رفتارش عوض میشه یا نه

بهتره که بیشتر باهاش حرف بزنی البته وقتایی که حوصله داره و شارژه برایراعتیاد هم با یه پزشک ترک صحبت ...

از بس از این سیاستا به خرج دادم و نتیجه نگرفتم حالم داره از خودم به هم میخوره

هرچی بیشتر بهش میرسم بیشتر خر فرض میشم. شده صبح تا عصر همه چی خوب و عالی بوده. عصر یهو پاشده بره بیرون. تنها

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

پس شاید واقعا اعتیاد داره و بیرون میره واسه مصرف با یه نفر بزرگتر که ادم منطقی باشه و شوهرت بشناسه مطرح کن یا خونوادش البته خودش متوجه نشه و رفتارا و بیرون رفتناش چک کن اعتیاد چیز الکی نیست که راحت از کنارش بگذری