2777
2789
عنوان

💚💚ختم حدیث کسا💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 8563 بازدید | 496 پست
خوش اومدی رفیق دیرین من خوشحالم که برگشتی به جمع ما اون یکی تاپیکم که ترکید دیگه شماها رو گم کردم 🌹 ...

ممنونم عزیزم انشالله شما و بقیه دوستان هم حاجت روا بشن ❤️😘

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...   

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمی دونم زبون بچه نازنینت در چه حده ولی اگه می تونی با دستت از اون عروسکها که دست ادم می ره توش می ش ...

خیلی،کارا کردم پیش گفتاردرمانم بردم مثل هم سن هاش نیست چون مسائل دینی،رعایت میکنیم آشناها میگن مثلا مومن ایند،بچه تون پیش فعاله حرف نمی زنه خیلی اذیت میشم همه چی،به دین روی میدن البته حق دارن خودشون تارک نماز و اهل هر کلر،خلاف،ما بیچاره تو این اوضاع حتی،خمس میدیم تازه بیشتر از حق مشکلات دیگران سعی میکنیم رفع کنیم اصول دین درحد توان رعایت میکنیم دلم خیلی میسوزه به دین ربط میدن 

اسم منم بنویس ب نیت مامان شدنم و بچه دار شدنم    

خوش اومدی عزیزم ان شالله به زودی حاجت روا بشی😘🥰

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
خیلی،کارا کردم پیش گفتاردرمانم بردم مثل هم سن هاش نیست چون مسائل دینی،رعایت میکنیم آشناها میگن مثلا ...

وا چرا اینجوری فک می کنن پسرت چند سالشه اگه مثلا خودت فارس باشی شوهرت ترک اینجوری یا خونه پر جمعیت با رفت و امد زیاد نداشته باشین بچه در زبون باز می کنه پسر عمه من 7 سالش بود با زور می حرفید

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
خیلی،کارا کردم پیش گفتاردرمانم بردم مثل هم سن هاش نیست چون مسائل دینی،رعایت میکنیم آشناها میگن مثلا ...

دکتر گوش بردی شایدم کم می شنوه برا همونه

خودش نمی حرفه تمایل نداره یا تو بیان جملات مشکل داره 

وا چرا اینجوری فک می کنن پسرت چند سالشه اگه مثلا خودت فارس باشی شوهرت ترک اینجوری یا خونه پر جمعیت ب ...

۴سال و۱۱ ماه هردو فارس خیلی باهوشه خوندنم بلده کلی،شعر بلده اما مثل هم سالش جمله بندی،نداره چند جا بردم گفتار درمان هر کدوم یه روش دارن فعلا دارم باهاش،کلر میکنم انگار یه گره تو کاره نمیدونم والا خسته شدم 

دکتر گوش بردی شایدم کم می شنوه برا همونه خودش نمی حرفه تمایل نداره یا تو بیان جملات مشکل داره 

چرا حرف میزنه ولی جمله بندیش مثل بقیه نیست بلبل زبان نیست یا بخواد تعریف،کنه ماجرا رو براش سخته یا قصه گفتن براش سخته دعا کنید خیلی 

۴سال و۱۱ ماه هردو فارس خیلی باهوشه خوندنم بلده کلی،شعر بلده اما مثل هم سالش جمله بندی،نداره چند جا ب ...

بابا منم فک کردم 7 سالش یا 8 سالشه بچه پسر بیشترشون اونجوریه

چرا حرف میزنه ولی جمله بندیش مثل بقیه نیست بلبل زبان نیست یا بخواد تعریف،کنه ماجرا رو براش سخته یا ق ...

مثل بلبل قرآن می خونه کلی سوره بلده بدون اینکه ماباهاش کارکنیم فقط از تلویزیون یاباباش خونده یا من گوش،کرده یاد گرفته دعا سلامتی امام زمان دعا ماه رجب وخیلی چیزای دیگه اصلا عجیب خیلی کلی شعر بلده 

چرا حرف میزنه ولی جمله بندیش مثل بقیه نیست بلبل زبان نیست یا بخواد تعریف،کنه ماجرا رو براش سخته یا ق ...

بهت قول میدوم اونقدر بحرفه که بگی بس کن مغزم رگ به رگ شد ازش دود بلند شد 🥰😁

دعا کنید دیگه دارم کم میارم میگم یه جای کارمان لنگه

تو سوره یس ام دعات می کنم