2777
2789
عنوان

خیلی زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نیست خودشون چین مهم اینه آدمو خورد میکنن 

خب هرکسی نقصایی داره.. منم یه دندون داشتم کله صورتمو زشت کرده بود.. ارتودنسی کردم. الان زمونه جوریه ک زشت دیگه نیست. این دکترا میکوبن از نو میسازن

یا ابولفظل العباس کمکم کن 
مهم نیست خودشون چین مهم اینه آدمو خورد میکنن 

ادم خودش اجازه میده دیگران خوردش کنن

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن

اتفاقا ابنابی ک ایراد از بقیه میگیرن خودشون پر ایراد ترن

من ی پسر خاله داشتم بنده خدا جوش زیاد داشت 

باباشو عموهاشم از اون تیریپا هستن ک بخاطر جوش و کیست و اینا هر روز مرکز لیزرن ‌ . این هر بار منو میدید میگفت چق جوش داری ، تااینکه تصمیم گرفتم من همینکارو باخودش بکنم ، دیگ لال شد . نباید رو بدی 

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

اول اینو بگم که خدا هیچکس رو زشت نیافریده و تا حالا به کسی نگفتم زشت چون اعتقادم اینه هیچکس زشت نیست.خودم قیافم معمولیه یه دوستی داشتم که خیلی خوشگل بود و همه حسرت قیافشو میخوردن الان زندگیه اون اصلا قابل قیاس با زندگیه منو دوستای دیگم نیست اتفاقا چندروز پیش تو اینستاش عکسشو دیدم که چقدر قیافش عوض شده بودو شکسته.انقدم بدون اعتماد بنفس نباش عزیزم 

وقتی بی محل باشی کسی نمی تونه خوردت کنه

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن

عزیزم حب بی نهایت ساده اییی.‌

یه ریمل بزن 

یکموابروهاتو مرتب کن 

با خط لب لبتو فرم بده 

موهاتم اتو بکش فرق باز‌کن‌

قول میدم‌نظرت عوض شه😉

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵