2777
2789
عنوان

خیلی زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 115 پست

عزیزم منم ظاهر معمولی دارم ولی خداروشکر زندگی خوبی دارم

منم دوران مدرسه تبعیض قائل میشدن بعضی معلم ها

ولی الان همونا غبطه شرایط و زندگی منو میخورن

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم

سبزه که با خاص با کلاسه الان 

من چندتا خوشگل سراغ دارم همچینم خوشبخت نیستن

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندیده میگم خوشگلی، ذاتت قشنگه و مهمترین زینت انسان همینه، اونایی که بهت توهین کردن اونا زشتن ، دقیقا ذاتشون زشته این بدترین زشتیه هرچی هم صورت زیبا باشه بوی تعفن ذات بد مغلوبتره عزیزم😘😘😘😘❤❤❤❤🌹🌹🌹

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤

سفیدی پوست ملاک نیست تو دنیایی که جنیفرلوپز ، بی یونسه، ریحانا، بیامرزیم مایکل جک سون اسطوره هستن از همه لحاظ همه شون رنگ پوستشون تیره هست غصه نخور بختت سفید باشه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

مگه نظر بقیه برات مهمه؟ اگه اینجوریه که عمرتو باختی اصلا بقیرو به هیچیت حساب نکن

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟

منم مثل تو زشتم حالم ازخودم بهم‌مییخوره اعتماد به نفس ندارم‌متنفرم کسی ازم‌عکس بگیره توآینه بدم‌میاد خودمو نگا میکنم حرص میخورم پولم ندارم عمل کنم😭😭😭😭

عزیزم چند سالته؟ حتما تو دوره نوجوانی هستی که این فکرها رو میکنی، 

باید یاد بگیری خودت رو هرطوری که هستی دوست داشته باشی و  همیشه خدا رو شکر کنی، 

آدم هر قیافه ای که داشته باشه باید سعی کنه روحیه اش شاد و سالم باشه این مهمه

سفیدی پوست ملاک نیست تو دنیایی که جنیفرلوپز ، بی یونسه، ریحانا، بیامرزیم مایکل جک سون اسطوره هستن از ...

والا

دوره قلقلک میرزا میگفتن زن باید خوشگل باشه سفید و کمی چاق

دوره این معیارها گذشته  

خدایی دیگ دبیرا با قیافه کار نداشتن  

خوش سرزبونی و چاپلوسی براشون مهم بود

و اینکه اون شخص مرتبم باشه 

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵