2777
2789
عنوان

سرکتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 112 پست

خودم فائزه

مامانم ژیلا

خدایا شکرت که هوامو داری🙏💕خدایا شکررررت که تونستم یه عروسیه عالی بگیرم ❤خدایا شکرت تمام تلاش هام نتیجه داد و من الان یه زندگی موفق و خوشبخت دارم🥰الهی هزاران بار شکررررررت بخاطر همسر خوب و فرزندان سالم صالحم❤️من از زندگی که دارم لذت میبرم💃🏻 خدایا شکرت🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت بیماری شما به خاطر بادی است که در بدنتون قرار داره که این باد از پریان است.بیماری شما بیشتر از ن ...

حس میکنم اشتباه ریپلی زدی مال منو ی بار گفتی

هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
خودم فائزه  مامانم ژیلا

علت اصلی تمام بیماری که شما مبتلا میشوید از چشم زخم است. و شما خیلی شدیدا توی چشم مردم قرار میگیرید و به خاطر همین در روابط کاری یا خانوادگی و جسمی همش مشکل دارید.جهت رفع چشم مردم پیشنهاد ما این است
  • نماز سر وقت خوندن
  • هر غروب کمی پوست سیر و نمک دانه درشت با کمی اسپند و گلپر دود کنید و دوش را به تمام اعضای بدنت اصابت کند
  • تا 7روز هر روز 70 بار سوره فلق را بخونید و هر بار میخونید به اب فوت کنید و نصف اب را بخورید و نصف دیگر صورت خود را بشویید.با این عمل تمام چشم زخم شما پایمال میشود
از دعای حرز امام جواد استفاده کنید و این دعا باید برای همیشه کنارتان باشد تا دیگر چشم اطرافیان در شما نفوذ نکند و از بلاها و سحر و جن مزاحم دور باشد

*ویژگی های فردی
فائزه خانم شما زنی هستید خوش خلق،مهربان،پاک دامن،خوش روزی، با سخاوت و کاردان ،چالاک و صبور،زود خشم گیرید و زود آرام شوید .به هر کسی نیکی کنید بدی بینید اما شوهر،با شما مهربان است.زنی هستید با تدبیر که پی هر کس نروید و هر حرفی را نپذیرید.از جایی که گمان نمی کنید،به شما روزی می رسد.تا به مراد خود برسید.عمر شما حد طبیعی است و نباید در عبادت خداوند تنبلی کنید.
*هشدارها و تذکرات
فائزه خانم شما درجای که فکرش را نمیکردید خوشحال میشود با شما گاهی بدی کنند . راز دل خود را بکسی نگویید ومدتی است که سررشته خود را گم کرده ای کاری بسته میماند دست درکارها بسته دارید. صبرپیشه کن تا بمراد دل برسی و مال بسیار بدست آورید اما فنا کنید و از پدر و مادر حرمت بینید و از فرزند روزی مند شوید و اگر نیاورید و یا نماند آتش ریخته اید و بچه همزات را سوزانده اید به این سبب نمی گذارند بچه دار شوید. و برای اینکه نطفه بماند دعای همزات وام الصبیان باخود دارید تا بشود و بماند و رنجوری شما بیشتر از دردسر و بادبود و معده باشد . دوای شما دارچین با عسل بخورد اما از چیزهای باده دار اجتناب و نگین فیروزه با خود داشته باشید تا از چشم بد و یلایا در امان باشید و ماه نو را به روی قرآن نگاه کنید و صدقه بدهید تا بر شما مبارک باشد و شما دعای هفت داشته باشید تا بمطلب برسید و ازبلیات محفوظ مانید انشاءالله. هر صبح و إن یکاد و آیه الکرسی و چهار قل بخوانید.هر صبح و شام سه بار بگوید((الحمد لله رب العالمین حمداَ کثیراَطیباَ مبارکاَکافیه)) شما باید انگشتر فیروزه را تهیه کنید و به همراه ان ذکری با محاسبه نام شما با حروف ابجد ذکر و دعا و ادابی باید انجام بدهید که برای هر شخصی متفاوته.که اگر این اداب و ذکر را به مدت 40 روز انجام بدید در واقع این انگتر کارایش چندین برابر میشه و شما بعد از چهل روز انجام دادن ادابش .فقط کافیه در ماه یک روز این ادابشو برای شارژ کردن انگشتر انجام بدید. 
هرکس خود داند و خدای دلش که چه دردی است در کجای دلش ،....💫❤️
دعای چشم زخم و عقداللسان ونگین فیروزه همراه خود داشته باشید *ویژگی های فردی الناز خانم شما زنی هستید ...

مرسی عزیز دلم❤❤

خدای خوب و مهربونم می دونم این روزهای سخت هم می گذره؛ ولی توی این روزها تو تنهام نزار❤🙏من کنکور۱۴۰۰رو به بهترین شکل ممکن می دم؛من مطمعنم ک موفق می شم💪🧠💗من مطعنم که با پسری پولدار خوشگل پاک سالم خوشتیپ کارمند ازدواج می کنم💏💗خدایا برای تو براورده کردن آرزوهام چیزی نیست پس برآوردشون کن💞🤲🙏
اسم خودم معصومه اسم مامانم طیبه

ماه خوش یمن شما: جمادی الاول
سنگ شما: نگین فیروزه و نگین یمنی
رنگ لباس شما: (برای شما لباس رنگ سبز و آبی مناسب است)
برای حاجت روا شدن و ایمن از بلاها: دعای حرز ابی دجانه و نگین فیروزه و نگین یمنی دست خود کند.
*ویژگی های فردی
معصومه خانم: شما فردی خوش زبان،خوش رفتار،پارسا(برخی اززنان این طالع،تند خو و عصبانی هستند)،زود خشم گیرید و زود فرونشینید.قدمتان برهر مردی مبارک است.خواب ائمه(ع)برای شما روزی خواهد شد .عمری طبیعی در پیش داشته اید و عاقبت کارهای شما خوش خواهد بود.
*هشدارها و تذکرات
معصومه خانم در اول عمر زحمت زیادی کشیدی اما سر انجامت خیلی خوبه و از پدر و مادرت نفع کمی میبری و شوهرت بر تو خیلی مهربان و مشفق هستو امام شوهرت گهگداری تورو رنج میده ولی مدارا کن تا عاقبت کار خوب بشه فرزندانت کم هستند و کم میمانندیعنی نطفه تشکل نمیشود و گهگداری دست یا پای شما کبود میشه و گاهی هم رنجوری از سر درد و خشکی و درد کمر دارید باید دعای حرز ابی دجانه با خودت داشته باشی و همچنین معجون بادکش باید بخوری همه مشکلات تو به خاطر پری هست شما یک پری دارید که همیشه این مشکلات رو در شما بوجود میاره و با داشتن دعای ابی دجانه و نگین فیروزه داشته باشید تا هم فرزند شما بشود و هم این مشکلات جسمی شما رفع گردد. و در ضمن موی سر خود را باید دفن کنی یا در باغچه یا در گلدون تا پری ها موی تورا سحر نکنند و فرزندانت را ازیت نکنند.در ضمن فرزندانت خیلی تو چشم میان برای فرزندانت دعای چشم زخم بگیر تا از چشم بد در امان باشند. و اول هر ماه قمری را به نقره نظر کن و صدقه بده تا اینکه تا آخر ماه قمری بر تو مبارک باشد و همچنین این دعا را باخود داشته باش و دعای احزابست (یا صَریحَ المکرُبینَ یا مُجیبَ المُضطَرینَ وَهَمی و کرُبیَ فَاِنَکَ تَغلَمُ حالی و حال اصحابی واکفنی و اکفنی حَولَ عدی) و انگشتر فیروزه و نگین یمنی با خودت داشته باش تا از بلا و چشم مردم در امان باشی باید بر شوهر مدارا نمایی و از نامحرم دوری کنی، و هر صبح آیه الکرسی،و إن یکاد و چهار قل را بخواند . و داشته باشد ،برای بستن زبان از بدگویان ایه 65 سوره یاسین را فراوان بخواند. شما باید انگشتر فیروزه و نگین یمنی را تهیه کنید و به همراه ان ذکری با محاسبه نام شما با حروف ابجد ذکر و دعا و ادابی باید انجام بدهید که برای هر شخصی متفاوته.که اگر این اداب و ذکر را به مدت 40 روز انجام بدید در واقع این انگتر کارایش چندین برابر میشه و شما بعد از چهل روز انجام دادن ادابش .فقط کافیه در ماه یک روز این ادابشو برای شارژ کردن انگشتر انجام بدید. 
من همش دیرمیرسم. خیلی نیاز دارم. حالم خرابه. برامنم بگیر برات صلوات میفرستم خواهری, یه دنیا ممنون

عزیز اسم خودت ومامانتو بگو.یکم بعد جوابتو بذارم