2789
عنوان

کرمانی

276 بازدید | 16 پست

دوستان من یک دوستی دارم که کلا پدرش متولده کرمانه و کل طایفه پدریش کرمانی هستن 

اما این دوست من میگه پدرم خیلی دست بزن داره ینی ما کلا چندین ساله که باهاشون دوست هستیم من خودمم متوجه شدم پدرش دست بزن داره 

بعد ۳ تا هم عمو داره که هر ۳ تای عموهاش هم همینطوری دست بزن دارن 

طوری که یکی از عموهاش زده پای زنش رو ۲ بار شکونده 

بعد من از یک نفر شنیده بودم کلا اقایون کرمانی بد عصبانی میشن

واقعا درسته ینی این ویژگی توی اخلاقیاتشون هست؟؟؟

عزیزم بستگی داره😐😐😐

این چه حرفیه 

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای نه اصلااااا.دوست من هم خودش هم شوهرش کرمانی اصل اصل هستن شوهرش خیلی آروم و مهربونه.

همه جا خوب و بد داره

نمونش سردار سلیمانی عزیزمون ک کرمانی بودن و واقعااا عالیییی و ماه بودن.محبوب همه بودن و هستن☺

بزند شنبه بیایی و دل جمعه بسوزد آقا.(یا مهدی عج)

چ ربطی ب شهر داره همه جا خوب و بد هست ولی فک نکنم اینطور باشه 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

نه بابا کرمانیها خیلی ارومن حتما خانمهاشون زیادی زبون میریزن

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶

ای بابا این چه حرفیه من پنج انگشت مثل همن همجا خوب و بد داره 

هرکی عصبانی بشه ممکنه هر کاری بکنه 

یعنی شهرای دیگه اقایونشون عصبانی نمیشن یا اگ بشن قربون صدق هم میرن

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                
نه بابا کرمانیها خیلی ارومن حتما خانمهاشون زیادی زبون میریزن

من کرمانی ام ،رفته بودیم بنگاه برای خرید خونه(شاهین شهر)، اقای بنگاه دار میکفت  تعحب میکنم شما اینقدر ساکتی، هرچی خانم کرمانی دیدم پر سر و زبون و تخفیف گیر

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
نه کی گفته آدم خوب و بد همه جا هست ولی در کل خانمایه کرمانی خیلی اهل سازش هستن 😉

به خاطر اینکه کلا به غیر از این خانواده من خودم یبار دیگه هم همچین چیزی رو شنیده بودم

وااا چه ربطی داره ؟؟یعنی مناطق دیگه ی کشور مردها زن هاشون رو نمیزنند؟؟؟اینایی شما میگین تربیت خانواد ...

اخه وقتی از یه خانواده ۴ تا پسرشون همگی دسن بزن شدید دارن بالاخره به نوعی رفتارشون میتونه معرف رفتار و فرهنگ کل مردم شهرشون هم بشه

پدر همین دوست من اصلا زنش انقدر مظلومه که من بعید میدونم کار خاصی بکنن که این اقا اینطوری عصبانی بشه

کلا این خانواده واقعا یه مقدار زیادی عصبی هستن

نه والا  بخدا راه نمی بری چقدر مردا ما خوبن زنامو خیلی زندگی کنن خوب بیدکرمونی حرف زدم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما