2777
2789
بله😍 هنوز باورم نمیشه

عزیزم بسلامتی من برا بچه اولم ک هاله انداخت از ذوقم بالا پایین میپریدم 🤣شوهرم کنترلم کرد 

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز موعدمه ولی از یه هفته پیش بیبی چکام هاله میندازه 😍😋 میخوام فردا پسفردا برم آزمایش🤩

من روز موعدم ازبس بی حال بودم ضعف داشتم  رفتم آزمایش گفت بتا ۱۴.۹۵ هست ‌،حالا امروز بعداز ظهر دوباره میرم

منم میگفتم سونو اشتباه کرده 🤣🤣🤣

ای بابااا منم همش حس میکنم سونوی ی نفر دیگ رو داد بمن🤣برا دوتای قبلی اصن اینجور نبودم پدرمودراوردن انقد ک حالم بدمیشد ولی این ن انگار ن انگار بچه ی خوبیه انگا☺️

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
نمیدونم والا

منم ب همین شک کردم ک گفتم منفی چون من قبلا پریودم ۳۵روز عقب افتاد بعد هاله شم قرمز نبود بعد نزدیک ۴۰روز ک شد پریود شدم اصلا سابقه ی انقد تاخیر نداشتم ..ایندفعه هم فک کردم مث اونباره براهمین پیگیر نشدم وقتی فمیدم باردارم ک دوماه گذشته بود😑