2789
عنوان

استخاره

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 22 پست
میشه لطف کنید برای من بگیری و راه حلشم بگی درست در میاد؟

چشم نیت کنید

روش های مختلفی داره اماروشی که خیلی توی متن های قابل اعتماد اومده اینه که سوره حمدرو باخلوص قلبی بخونید وسه مرتبه صلوات بفرستید بعدش یه آیه هست میخونید ودوباره سه مرتبه صلوات میفرستید ونیتتون هم باید توی ذهنتون باشه بعدش قرآن روبازمیکنید واول آیه از صفحه راست جوابتونه واز طریق تفسیرنامه هم میتونین دقیق تر ببینید جواب چیه.ولی باید دقت کنید اگه میخواید درمورد آینده که مثلا این اتفاق میوفته یانه یاحتی درمورد ازدواج که خیره نباید استخاره کنید چون گناهه استخاره فقط مشورت باخداهست که این کارو انجام بدم یانه؟

اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی  راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگاه کردم نتیجش میشد بدست و...  میخواستم بدونم تو دلیم سالم میاد بغلم یانه 😢

عزیزم واسه این درستش اینه استخاره نکنی ولی اگه ازاینترنت زدی نمیدونم ولی فکرنمیکنم درست باشه چون من ازروی کتاب معتبرتفسیرشو نگاه کردم خودتم آیه رونگاه کن گلم.انشالله که خیره نمیدونم چندماهته ولی بنظرم یه نذری کن یا یه ختم بگیر واداکن

اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی  راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا