2789
احتمالا یه عده کودن بچه هاشون و نارس به دنیا میارن بخاطر این تاریخ بازم تاریخ اینطوری داشتیم و دیدی ...

بعد من موندم اخبار هم میره بیمارستان و خانوادها رو متهم میکنه.. بنظر من متهم تر از خانواده ها اون دکتر بیسوادی هست ک همچین ظلمی در حق بچه میکنه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بیمارستانا شلوغ میشه مث هر سال که یه عده دنبال تاریخ رندن و سز زودتر از موعد میکنن صرفا جهت اینکه تا ...

مال من درست ۹/۹/۹۹شده مامانم اینا میگن هشتم یا دهم برو فرقی نداره به شلوغی نخوری آخه مگه تو یه بیمارستان در روز چندتا سزارین میشه کرد 

بعد من موندم اخبار هم میره بیمارستان و خانوادها رو متهم میکنه.. بنظر من متهم تر از خانواده ها اون دک ...

آره هرسال همین بساطه ولی هیچ کس فکری به حالش نمیکنه بعدش که تموم شد از مضرات زود به دنیا آوردن نوزاد میگن

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.