2777
2789
عنوان

کمک

873 بازدید | 23 پست

سرم میخاره شوره هم دارم ریزش هم دارم  شامپو ها مختلف امتحان میکنم  بلکه خارشم  اروم شه اما نمیشه راهکار یا تجربه ای دارید ؟ شامپویی میشناسید معرفی کنید ؟پوست سرم چربه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام مثل منی

میری حموم سرکه ی سیب بزن به سرت کاراتو بکن آخر سرتو بشور 

شامپوت رو هی عوض نکن از یه شامپو استفاده کن(رزماری پرژک عالیه)

هفته ای یه بار هم زرده ی تخم مرغ رو بزن به سرت ماساژ بده ریزشت قطع میشه

هرچه هستم خدایم داند...

ببین اگر برات مهم نیست اولین درمانی که منو نجات داد حنا بود اونم بسفارش یه همکار کرد.اما اگر نمیتونی تو خارجیها کلیر مردونه که سورمه ایه و تو ایرانیها پرژک که بنفشه یادم رفته چیه الانم دارم معرکست من بیمار شده بودم موهاتو خیس نگه ندار مثلا شب باهاش بخوابی و بااب داغ نشور و تحمل کن ته حمامت اب سرد بگیر رو سرت

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

منم اینجوری بودم خیلی دکتر رفتم ولی جواب نداد گفتن مربوط به ناسازگاری اب شهرتون با پوست سره . ولی خودم یه دوره شامپو ضد خارش و شوره اِویدرم استفاده کردم بعد از اونم شامپو هفت گیاه شوما استفاده کردم.الان یه ساله دیگه خبری از شوره و خارش نیس

سرکه سفید؟ یا سرکه سیب

فرقی نداره من هردوتاشو امتحان کردم فقط سرکه سیب اولش یه خورده میسوزونه نگران نباش..تازه من ریزش مو داشتم بعد از اون خیلی بهتر شد

خدایا برای همه چیز ممنون تو بهترینی😍😍😍
منم اینجوری بودم خیلی دکتر رفتم ولی جواب نداد گفتن مربوط به ناسازگاری اب شهرتون با پوست سره . ولی خو ...

اره راس میگی شاید مشکل از ابه. شامپو هفت گیه یکی دوبار زدم باز میخارید. ادامه بدم ینی؟