آهو98 مدیر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 547 عنوان فال حافظ | مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 65 پست من فال حافظ میخوام کسی هست برام بگیره .لطفا. در تاریخ 99/9/9بهترین رخداد زندگیم رقم خورد خدایا متشکرم. 1399/06/15 | 07:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
me70lani عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 3220 شعر اگر امکانش هست بزارین چون باید کلا بنویسم فقط بیت اولشومیگممی دمد صبح وکله بست صحابالصبوح الصبوح یااصحابمعنی کلیش اینه که،اگه میخوای به مقصودوخواسته ات برسی عجله نکن وصبرداشته باش تواین راه مشکلات زیادی سرراهته واگه میخوای این دربسته بروت بازبشه بایدبه حقوق دیگران احترام بذاری که غصه خوردن فایده نداره ،باگذشت زمان حل میشه وبه بدست میاری هرچی که... ⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆♀️⛔ ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯 به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎 🥴☝️ منم داروغه ناتینگهام هستم💯
aida8077 عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 1910 کسی نمیتونه فال قهوه تفسیر کنه؟ ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ🕊~
me70lani عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 3220 عزیزم منم نیت کردم میشه برا منم بگیری؟ نیت کن ⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆♀️⛔ ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯 به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎 🥴☝️ منم داروغه ناتینگهام هستم💯
آهو98 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 547 چون باید کلا بنویسم فقط بیت اولشومیگم می دمد صبح وکله بست صحاب الصبوح الصبوح یااصحاب معنی کلیش ای ... مرسی گلم در تاریخ 99/9/9بهترین رخداد زندگیم رقم خورد خدایا متشکرم.
me70lani عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 3220 مرسی گلم حالا بااون نیتت همخونی داشت حافظ ⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆♀️⛔ ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯 به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎 🥴☝️ منم داروغه ناتینگهام هستم💯
آهو98 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 547 حالا بااون نیتت همخونی داشت حافظ بطور کلی اره .ولی به حقوق دیگران احترام بزار متوجه نشدم . در تاریخ 99/9/9بهترین رخداد زندگیم رقم خورد خدایا متشکرم.
me70lani عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 3220 بطور کلی اره .ولی به حقوق دیگران احترام بزار متوجه نشدم . احتمالا غیبت وپچ پچ و....میکنی درمورد بقیه یاقضاوت که باعث میشه فعل منفیش بخودت برگرده سعی کن انجام ندی ⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆♀️⛔ ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯 به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎 🥴☝️ منم داروغه ناتینگهام هستم💯
me70lani عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 3220 واسه منم میگیرین نیت کن ⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆♀️⛔ ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯 به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎 🥴☝️ منم داروغه ناتینگهام هستم💯
آهو98 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 547 احتمالا غیبت وپچ پچ و....میکنی درمورد بقیه یاقضاوت که باعث میشه فعل منفیش بخودت برگرده سعی کن انجام ... نه بابا سرم تو لاک خودم هست . در تاریخ 99/9/9بهترین رخداد زندگیم رقم خورد خدایا متشکرم.
eli_ha عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 2933 برا منم میگیری اسمم الهامه میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
me70lani عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 3220 نه بابا سرم تو لاک خودم هست . فال جوردیگه رومیتونم کامل نظربدم ولی حافظ یچیز کلی میگه همیشه ⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆♀️⛔ ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯 به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎 🥴☝️ منم داروغه ناتینگهام هستم💯
me70lani عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 3220 نیت کردم اسمم معصومه دست روی دست گذاشتی ومنتظری بخت خودش به سراغت بیاد،ولی اشتباه نکن خودتم بایدهمت کنی والا هرچی ساختی خراب میشه وبه خواستت نمیرسی، امیدداشته باش وفکربی وفایی روازسرت بیرون کن ونصیحت بزرگترات وگوش کن ومنتظر خبرهای خوب باش ⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆♀️⛔ ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯 به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎 🥴☝️ منم داروغه ناتینگهام هستم💯