2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 54 پست
وای نرو اصلا. تا قبل اینکه کرونا نگیری نمیفهمی چه دردی داره مریضی 

من خیلی رعایت میکنم حتی مهمونی حتی بازارهم نرفتم این مدت فقط دکتری مجبورشدم رفتم وخونه پدرم ک ازمایش دادم ناقل نباشم انقدر رعایت میکنم خداروشکرسرماهم نمی خوریم 

وااای عروسی😍😢 شما که اخرش میری بخاطر همسرت ولی سعی کن رعایت کنی انشالله که چیزی نمیشه

نه خیلی می ترسم همسرمم میگه خطرناکه بریم ازطرفی خانواده عروس مهمون دعوت کردن اماهمسرم میگه هرکی بیاد مسیولیت داره کسیونگفتن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نگران اینم ک توی کروناسفری هرچندکوتاه برم وغذایی الوده بخورم مادرم خیلی مریضه سیستم ایمنی ضعیفی د ...

کدوم شهره عروسی؟

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
بچه ها منو دعوا نکنیدا من ختم هم رفتم 😐 سه هفته پیش  راستش مامان بابام منو به زور بردن چون ب ...

من ختم هیچ بنی بشری نرفتم بابامم نگذاشتم بره خیلی روزها افسرده شدم واقعا اماجایی نرفتم 

تهران 

خب تهرانم واقعا وضعیت خوبی نداره😶

الان که این همه خبر از واکسن کرونا داره میاد،عروسیو لااقل بذارن بعد اون

این همه صبر کردن چن هفته ام روش

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
خب تهرانم واقعا وضعیت خوبی نداره😶 الان که این همه خبر از واکسن کرونا داره میاد،عروسیو لااقل بذارن ...

گوش نمیدن

الان شرایطم جوری نیست ادم بیادشهردیگه ای بره پیش کسی خود ادم شرمنده میشه ... 

واقعا توخومیگن تاپایان ۲۰۲۱خبری ازواکسن نیست😥😥😥

نه اونجوریام نیستش دیگه

شرکتای داروسازی که خبراشون منتشر میشه رو دنبال کنید

اره من خودم بچم امسال میره اول دبستان اصلاموندم بایدچیکارکنیم بااین اوضاع

نفرست ببین همسرمن معلمه هیچ موادضدعفونی کننده ای تحویل مدارس ندادن مدارس هرچقدرهم کم کنن جمعیت وتجمع زیاده دستشویی هاکمه