2777
2789
عنوان

بچه های پنج ساله تون چند کیلوان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 110 پست
خب اونا که هدفت نمیدونن فقط تبیه رو میبینن!گناه دارن نکن این کار رو  خدا بهت دخترات هدیه داده ...

البته به دختر بزرگم گفتم یه  بار بخاطر قدشه وقبول کرده ودختر کوچکم نه هنوز چون نمیفهمه اگه بهش بگم ممنون از راهنماییت گلم چشم سعی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حرف زدم اما با یک کاربری دیگه ام که بسته شد

بنظرتون هدفش چیه؟من حرفاش یادم میادیاد این قاتلای خانوادگی تو فیلم خارجیا میافتم که بظاهر آرومن ولی خبلی راحت ادم میکشن😭😭😭😱حیلی ناراحت اون طفل معصومام که زیر دستش بزرگ میشن

بنظرتون هدفش چیه؟من حرفاش یادم میادیاد این قاتلای خانوادگی تو فیلم خارجیا میافتم که بظاهر آرومن ولی ...

به نظر من روانش مشکل داره باید بره روانپزشک دارو بخوره به خدا دلم برای بچه هاش میسوزه با لذت هم تعریف میکنه معلومه کیف میکنه از این کار

به نظر من روانش مشکل داره باید بره روانپزشک دارو بخوره به خدا دلم برای بچه هاش میسوزه با لذت هم تعری ...

آره دقیقا لذتش رو منم خواستم بگم!میخواد بقیه رو هم تشویق به تنبیه کنه!خیلیم مودبه حرف زدنش!

8ساله و5ساله اند اره دیگه قانون گذاشتم به بهونه تنبیهشون اینکارومیکنم😀

میدونی چه آسیبی به روح و روان اون بچه ها میزنی؟ 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
من فقط موندم شوهرش هبچی نمیگه مثل ماست نگاه میکنه؟

از کجا معلوم شوهرش بدونه چیکار میکنه!

من از روزی که با اون کاربر تو خصکصی حرف زدم تورفتارم صد برابرتجدید نظر کردم دیگه اصلا رفتارام تو کنترلمه از بس حرفاش اذیتم کرد