2777
2789
عنوان

قیافه بیریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 41 پست

استارتر جون عکسمو دیدی یا نه

انقد بی اعتماد به نفس نباش

مگه مثلا قیافه میخواد معجزه کنه برا آدم؟

گوربابای هرکی نمیپسنده 

زندگی فقط ظاهر نیس که شعور انسانه و تحصیلاتش و تفکر درستش 

وگرنه بیا برو توخیابون نگاه کن چه خوشگلایی که واس دوزار پول پایین تنه اشونو تبلیغ مردا میکنن ببخشیدا 

چون شنیدم که میگن بیا با ما فلان و انقد هم پول بده

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر جون عکسمو دیدی یا نه انقد بی اعتماد به نفس نباش مگه مثلا قیافه میخواد معجزه کنه برا آدم؟ ...

من زشت نیستم اتفاقا چشمام قشنگه ولی خودم حالم از خودم بهم میخوره .خودما زشت میبینم 

😜😝نمیفهمم واقعا چه خبرشونه 

تازه یکی از فامیلامون بچه که بوده خیلی سیاه و زشت بوده الان از من سفید تره هی ام میاد کنار من میشینه میگه چخبر دلم میخاد با دمپایی بزنم تو دهنش  

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 
چهرتم  خوبه اتفاقا ..چرا انقد اعتماد بنفستون پایینه؟؟؟؟؟واقفا خوبی . خیلللللللللللللللی اندکن و ...

من ممنونم ازت گلم 

لطف داری 

اتفاقا من درگیر قیافه نیستم 

چون چیزای دیگه تو زندگی مهمه نه قیافه 

من انقد خوش قیافه دیدم که حرف میزنه شبیه آدمای منگل و بی عقله 

بس که فکر نکرده تو زندگیش

من داشتم به استارتر میگفتم رنگ پوست سبزه که عیبی نداره من خودم دوست داشتم دو درجه تیره تر بودم حداقل 

ولی بازم برام مهم نیس رنگ سفیدم

خب خدا داده بهم 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
تازه یکی از فامیلامون بچه که بوده خیلی سیاه و زشت بوده الان از من سفید تره هی ام میاد کنار من میشینه ...

نزدی تا حالا زکی منتظر چی هستی پع بزن ک برگرده ب دوران بچگیش ریختو قیافش😁

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
نزدی تا حالا زکی منتظر چی هستی پع بزن ک برگرده ب دوران بچگیش ریختو قیافش😁

ولی جدا از شوخی بنظرم باید بیخیال شد هر چی بهش بیشتر فک کنی هی تو اینه که نگاه میکنی فک میکنی زشت تر شدی همیشه هم سعی کن به دخترت اعتماد بنفس بدی 

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 
من زشت نیستم اتفاقا چشمام قشنگه ولی خودم حالم از خودم بهم میخوره .خودما زشت میبینم 

خب خداروشکر 

چشمای قشنگ ظاهرو خیلی رو میاره عزیزم

من خودم هم خیلیا میگن چهره ام خوبه ولی خودم زیاد برام مهم نیس یعنی اگه بر فرض دماغم اندازه باباپنجعلی هم بود عمل نمیکردم با اینکه شرایط مالیش هم دارم 

باور کن تنها کاری که میکنم رو صورتم بند انداختن و ابرو تمیز کردنه 

یدونه محصول پوستی هم ندارم 

اصلا یه وقتایی صبح هم حال ندارم صورتمو بشورم😝

در کل چهره زیاد مهم نیس گلم 

شانس ان شاء الله باشه تو زندگی هامون

ولی جدا از شوخی بنظرم باید بیخیال شد هر چی بهش بیشتر فک کنی هی تو اینه که نگاه میکنی فک میکنی زشت تر ...

وا قاطی کردی  من گفتم دختر دارم؟؟؟ یا دخترم زشته مگه؟؟؟😁😁😁وقت خوابه فک کنم

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
وا قاطی کردی  من گفتم دختر دارم؟؟؟ یا دخترم زشته مگه؟؟؟😁😁😁وقت خوابه فک کنم

وای اشتباه کردم با یه پست دیگه خخخخخخ  حالا مثلا اگه دختر دار شدی