2777
2789
عزیزم شماکه ام اس داری حتما غذاهای سردمزاج روکناربذار وبه جاش گرمیجات بخور بروزیرنظر یه دکترطب سنتی ...

خیلی سختی کشیدم خودموبکل باختم تازه داشتم بعددوازده سال معنی زندگیو میفهمیدم که دخترم قلبش دردمیکنه حال روزام خوب نیست برام دعاکنید ممنونم خواهرم حتما میرم

خدا دلم یه شانه میخواهد تاخودصبح گریه کنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خانما اصلا بچه هاتون نفرستی حضوری مدرسه. سلامتی وجونش مهمتر از درس ونمره است. مدرسه و درس همیشه هست تا زمان پیری میتونن درس بخونن ولی خدای نکرده سلامتی پیدا نمیشه

ما در موقع خطر سعی می‌کنیم خودمان  وعزیزانمان را از خطر دور کنیم الان چطور با دستان خودمان فرزندانمان را به خطر بیندازیم و بیخیال کرونا بچه ها را به مدرسه بفرستیم به استدلال اینکه عقب میافتن ویا مسائل دیگه فدای یک تار موی شان سلامتی‌شان اولویت هر چیزی است 

خیلی سختی کشیدم خودموبکل باختم تازه داشتم بعددوازده سال معنی زندگیو میفهمیدم که دخترم قلبش دردمیکنه ...

ببین عزیزم ام اس درمانش به روحیت بستگی داره..واینکه طب سنتی خیلی خوبه براش البته جای معتبر بری..خانم دیدم طب سنتی رفته روحیشم وشادابیشوحفظ کرده خیلی بهترشده داره زندگیشومیکنه..خانمم سراغ دارم خودشوباخت وخونه نشین کرد وشوهرش زن گرفت پس خودت انتخاب کن..این مریضی وحشتناک نیست مابزرگش کردیم به خداایمان داشته باش تلاش کن هم دکتربرو هم طب سنتی شادباش واراده کن این بیماری روشکست بدی وبلداتجربیاتتوبه بقیه هم بگی

ببین عزیزم ام اس درمانش به روحیت بستگی داره..واینکه طب سنتی خیلی خوبه براش البته جای معتبر بری..خانم ...

خیلی قشنگ گفتی ممنونم خواهرگلم حتمامیرم حتما واقعا بچه هام به مادرسالم نیازدارن ممنونم 

خیلی قشنگ گفتی ممنونم خواهرگلم حتمامیرم حتما واقعا بچه هام به مادرسالم نیازدارن ممنونم 

زیر نظر دکتر نیستین؟ اگه هنوز دکتر نرفتین چجوری میدونین ام اس خدای نکرده؟ 

زیر نظر دکتر نیستین؟ اگه هنوز دکتر نرفتین چجوری میدونین ام اس خدای نکرده؟ 

ام ار ای دادم تعادل نداشتم فهمیدم ام اسه پیش مادرشوهرم بودم دوازده سال مثل چی ازم کارکشید بخدا ازخودتعریف نباشه همخ اززیباییم میگن ولی نابودم کرد بعدش الان شیش ماه جداشدم ولی پول کرایه خیلی سخت شده دوادکتر خدابدادهمه برسه خیلی سخته

خودت خوب میشی به شرطی که بخوای..خوب میشی ومیای توی نی نی سایت تاپیک سلامتی وتجربیاتتومیزنی من مطمئنم

خداازدهنت بشنوه خداازداهنت بشنوه❤❤❤😢😢

ام ار ای دادم تعادل نداشتم فهمیدم ام اسه پیش مادرشوهرم بودم دوازده سال مثل چی ازم کارکشید بخدا ازخود ...

خدا بزرگه دوست عزیز نا امید نباش توکلت بخدا باشه. انشالله چیزی نیست زودی حالت خوب میشه قووووی باس