2777
2789
عنوان

زن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 39 پست
واااای اره  منم میترسم اوکی بدم به پسره از بس اینجا همه درداشونو میریزن اه یه تاپیک انرژی مث ...

زنهابیان اینجاجمع شین ب همدیگه کمک دوستانه وخواهرانه کنیموکلی ب هم انرژی مثبت بدیم😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زن موجود بدبختی که در عین حال که همه بهش ظلم میکنن به خصوص در این جامعه مردسالار ازش انتظار دارن که لطافت و احساسات زنانه داشته باشه

زنی که خشن باشه پیروزه میتونه دنیا رو بگردونه چون خانما خیلی باهوش تر از اقایونن اما متاسفانه چون احساسشون قوی تره این مسئله کمتر خودشو نشون میده اما امان از روزی که یه زن بخواد احساساتشو خفه کنه و فقط به عقلش تکیه کنه ....

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
اهان فکر کردم میگین همیشه زن ها میتونن کنترل شرایطو دست بگیرن

ن میگم بیاین جلوی هم راه بذاریم تابتونیم حداقل بعضی جاهای زندگیموکنترل کنیم

مثلامن قبلای خانومی دیدم تاپیک زده بودچجوری شوهروی خووابسته کنیم بدنوشته بودهرروزیه لباس جدیدارایش جدیدعطرجدید

اماباخودم گفتم اونایی ک ندارن ونمیتونن چی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز