2777
2789
عنوان

سریال Dark و دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5925 بازدید | 33 پست
خیلی دوسش داشتم.فصل یک عالی بود.فصل سه رو هنوز ندیدم.دانلود کردم ولی زیرنویسشو نمیتونم تنظیم کنم

برنامه ی mx player و دانلود کن ، با اون میشه زیرنویسش و تنظیم کرد ولی میتونی از جای دیگه هم زیرنویس بگیری که هماهنگ باشه 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من خیلی سریال میبینم بیشتر هدفم تقویت زبان هست شمام اگه سریال باز هستی معرفی كن بم خوشحال میشم اونای ...

آره سریال دیدن که خیلی تو تقویت زبان موثره ‌. باشه حتما ... سریال لوسیفرو دیدی؟ خیلی خیلی محشره هرکی دیده عاشقش شده! تخیلی عاشقانه جنایی همه چی :)) فکر کنم خوشت بیاد ‌. شخصیت پردازیاشم که اصن نگم 

عزیزم :| واقعا بگم آخرش چی میشه؟ دلت میاد؟ 

اره بگو بابا😁من کلا همین مرضو دارم اول اسپویل های سریالارو میخونم بعد میبینم

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
نه فرندز اوایلشو دیدم نتونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم ولش کردم   میگن اوایلش اینجوریه باید ب ...

خب دیس ایز عاس و دوست داشتی ، فکر میکنم فرندز و هم دوست خواهی داشت (هرچند اونو ندیدم ولی معمولا اینجوری بوده برای بقیه) ، منم مثل شما چند سال قبل یه قسمت دو قسمت فرندز دیده بودم ناامید شده بودم ول کردم ، طنزاش به نظرم مسخره میومد و همینطور داستان و... ولی واقعا اشتباه کردم چند سال بعد به توصیه ی دوستم نشستم دیدم و واقعا لذت بردم . هم خندیدم هم گریه کردم . شخصیتا برات مهم میشن ، روابطشون و ... 

پس حتما شروع کن و حداقل تا آخر فصل اول ببین ، اون کشش و درت ایجاد میکنه 

ولی به جز اون فکر میکنم سریال how I met your mother هم انتخاب خیلی خوبی باشه ، ممکنه حتی برات خیلی جذاب تر از فرندز باشه . خیلی متنوع تر از فرندزه (اینم من هنوز ندیدم ولی دوستم خیلی تعریف میکرد ، منم دو سه قسمت دیدم خیلی جالب و خنده دار بود ، باید ادامه بدم یه وقتی شاید)

اره بگو بابا😁من کلا همین مرضو دارم اول اسپویل های سریالارو میخونم بعد میبینم

⛔اسپویل قسمت آخر فصل سه⛔

چون خیلی طولانیه تو خلاصه ترین شکل ممکن میگم : یه دنیای موازی همین دنیای اصلی هم وجود داره که اونم به سمت نابودی میره 

بعداً میفهمن که یه دنیای سومی وجود داشته که در اثر انفجار کوانتمی خودش رو نابود کرده و دوتا دنیای دیگه رو خلق کرده که یه زنجیره ی بی پایان و متصل به هم رو به وجود آورده . 

آدام و مارتا میرن به اون دنیای سوم و از اون انفجار جلوگیری میکنن و بعد به خاطر همین ... همشون به هیچ تبدیل میشن :) و آخر سر دنیای سوم و نشون میده که بدون وجود خیلی از آدمای اون دنیا داره به زندگیش ادامه میده ، کسایی مثل شارلوت وجود دارن ولی اولریک ، جوناس ، مارتا و همه ی کسایی که از نسل اونا بودن مثل اولریک ، میکل و... وجود ندارن 

البته خیلی عمیق تر و تاثیرگذارتر و پیچیده تره ولی خب خلاصه ی خلاصه ی خلاصش همینه