2777
2789

✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃
*جزء های باقیمانده از ختم قرآن (هدیه به حضرت سکینه علیه السلام )*
🌹۶🌹۷🌹۹🌹۱۰🌹۱۱🌹۱۲🌹۱۳🌹۱۷🌹۱۸🌹۱۹🌹۲۰🌹۲۱🌹۲۴🌹۲۵🌹
*لطفا از جزء های باقیمانده انتخاب فرمائید.*
✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃

حاجت روا بشید إن شاالله 

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

جز ۲۵

ثبت شد قبول باشه إن شاالله 

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جز 7 برمیدارم. خانما التماس دعا. خیلی محتاج دعای خیرم

ثبت شد عزیزم 

منم جز12 برمیدارم. تاکی فرصت خوندنش هست؟

تا فردا عزیزم

میشه تو پریودی خوند؟

سلام خدمت دوستان قرآنی و امام زمانی بزرگوار شبتون خوش❤️❤️❤️

دوستان عزیز لطفا به ۲ مطلب توجه داشته باشید:

۱. چهار سوره قرآن سجده واجب دارد(سوره سجده جز ۲۱،سوره فصلت جز ۲۴،سوره نجم جز ۲۷،سوره علق جز ۳۰)لذا دوستانی که در ختم قرآن این جزءها را انتخاب میکنند سجده واجب را فراموش نکنند و در مورد سجده حجاب و رو به قبله بودن ملاک نیست و اینکه عزیزانی که با صوت قاری جزء خود را تلاوت میکنند باید ۲ سجده به جا آورند.

۲.بانوان عزیز در ایام خاص از خواندن سوره های سجده دار خودداری کنن(بعضی از مراجع گفتند کل سوره را نخوانند و بعضی مراجع فقط گفتند آیه مربوطه تلاوت نشود بنابراین دوستان برای احتیاط واجب در این ایام از برداشتن این جزءها خودداری کنند)🙏🙏🙏

در پناه قرآن سلامت و عاقبت بخیر باشید🌹🌹🌹https://chat.whatsapp.com/LqsRVE0hUAL76gxNSnLhyt