2777
2789

کیا اینجوری هستن مثلا ممکنه شرایط خیلی بدی هم داشته باشن از نظر اقتصادی  یا هرچی ولی اصلا حال میکنن حرص نمیخورن توی زندگی؟ چی شد که به این نتیجه رسیدین که باید اینجوری زندگی کرد و اینا؟ 

مشكل خاصي نداشتم تا الان

وقتي كلا غر غر هم نميكنم😍😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم بگم من غر می زنم😐و یه موزم بر میدارم برم😶🍌

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

ناراحت شاید باشم ولی به خاطر شرایط مالی حرص نمیخورم و تنها زمانیکه عصبانی میشم اینکه برادر زادم حرف گوش نده و فضولی کنه تو کل خونه دیونه میشم 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

کلا دیر  دلخور میشم. اون شش ماه یه بارم بخوابم پاشم یادم رفته😅

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

من اکثر اوقات اینطوری ام

مشکلات هم با صبر و امیدواری پشت سرمیذارم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...